Nazosept Infant Uno, 20 unidoze, Solacium

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

30,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Nazosept Infant Uno, 20 unidoze, Solacium

7520289

Infant Uno Nazosept reduce obstructia nazala, indeparteaza mucozitatile si agentii infectiosi, reduce simptomele de raceala si imbunatateste respiratia. Combinatia unica cu cimbru si cupru este eficienta in reducerea obstructiei nazale in timpul racelii si rinofaringitei. Nazosept este recomandat pentru igiena nazala in timpul racelii si rinofaringitei la nou-nascutilor si copii.

Compozitie: Clorura de sodiu 0,9 g, sulfat de cupru pentahidrat, extract lichid de cimbru, polisorbat 80.

Fara conservanti.

Mod de administare:

Se detaseaza unidoza si se deschide prin invartirea partii superiuoare pana la detasare, apoi se apasa usor pentru a picura solutia. O unidoza contine 5ml solutie – pentru aplicare in ambele nari. Se utilizeaza cate o unidoza de 2-3 ori pe zi.

La sugari si copii se administreaza dupa cum urmeaza: Asezati copilul pe spate, cu capul intors intr-o parte si ntroduceti cu grija varful unidozei in nara. Apasati usor pe unidoza pentru a administra cantitatea dorita. Repetati operatiunea si pentru cealalta nara.

La nou-nascuti, produsul se administreaza prin apasare foarte usoara pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii. Asteptati un timp pentru ca solutia sa isi faca efectul, apo indreptati capul. Stergeti cu grija surplusul de solutie. Pentru nou-nascuti, daca este necesar, se poate folosi aspiratorul nazal pentru a extrage mucozitatile.

Precautii:

Verificati integritatea dozei inainte de utilizare.  A nu se utiliza daca unidoza este deteriorata, deschisa sau perforata. In astfel de conditii aceasta trebuie aruncata imediat

A nu se injecta.

Nu aplicati in ochi.

Nu utilizati aceeasi unidoza la mai multe persoane.

In cazul in care urmati si alte tratamente pe cale nazala, folositi Infant Uno Nazosept inainte de a aplica tratamentul.

Nu utilizati in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

A nu se lasa la vederea si indemana copiilor. Atentie la capacul unidozei.

Forma de prezentare: 20 unidoze x 5ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.05.2022