Nasic pentru copii spray, 10ml, Cassella Med

Medicamente fara reteta

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

11,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

5369056

Nasic pentru copii este un spray nazal folosit pentru decongestionarea nasului in cazul rinitelor si pentru vindecarea pielii si a leziunilor mucoaselor.

Nasic pentru copii contine clorhidrat de xilometazolina care are activitate vasoconstrictoare, decongestionand astfel mucoasele nazale. Contine si dexpantenol care este un derivat al acidului pantotenic, o vitamina ce permite vindecarea ranilor si protejeaza membranele mucoasei.

Mod de administrare:

- Copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani este de un puf in fiecare nara de cel mult trei ori pe zi, dupa necesitati. Doza se stabileste in functie de sensibilitatea pacientului si de efectul clinic.

Tratamentul nu trebuie urmat mai mult de 7 zile consecutive, decat la recomandarea medicului. Intre administrari trebuie sa se faca o pauza de cateva zile. Trebuie consultat intotdeauna medicul in ceea ce priveste durata tratamentului la copii.

- Copii sub 2 ani: Nasic este contraindicat pentru utilizare de catre copii cu varsta sub 2 ani

Contraindicatii:

Nu se utilizeaza Nasic pentru copii mai mult de 7 zile, cu exceptia cazului cand medicul va recomanda acest lucru.

Forma de prezentare: spray cu 10 ml solutie

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.