Medicamente fara reteta

Nasic pentru copii spray, 10ml, Cassella Med

17,49 Lei

Pret / FL: 17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nasic pentru copii spray, 10ml, Cassella Med

5369056

Nasic pentru copii este un spray nazal folosit pentru decongestionarea nasului in cazul rinitelor si pentru vindecarea pielii si a leziunilor mucoaselor.

Nasic pentru copii contine clorhidrat de xilometazolina care are activitate vasoconstrictoare, decongestionand astfel mucoasele nazale. Contine si dexpantenol care este un derivat al acidului pantotenic, o vitamina ce permite vindecarea ranilor si protejeaza membranele mucoasei.

Mod de administrare:

- Copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani este de un puf in fiecare nara de cel mult trei ori pe zi, dupa necesitati. Doza se stabileste in functie de sensibilitatea pacientului si de efectul clinic.

Tratamentul nu trebuie urmat mai mult de 7 zile consecutive, decat la recomandarea medicului. Intre administrari trebuie sa se faca o pauza de cateva zile. Trebuie consultat intotdeauna medicul in ceea ce priveste durata tratamentului la copii.

- Copii sub 2 ani: Nasic este contraindicat pentru utilizare de catre copii cu varsta sub 2 ani

Contraindicatii:

Nu se utilizeaza Nasic pentru copii mai mult de 7 zile, cu exceptia cazului cand medicul va recomanda acest lucru.

Forma de prezentare: spray cu 10 ml solutie

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.