Multivitamine One-a-day, 100 capsule, BioTechUSA

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

52,99 Lei

Descriere si prospect: Multivitamine One-a-day, 100 capsule, BioTechUSA

652364615

Supliment alimentar nutrilateral, un amestec de vitamine de calitate premium, contine 12 feluri de vitamine si 10 feluri de minerale esentiale.

Ingrediente: Agent de incarcare (celuloza microcristalina, hidroxi propril metil celuloza), fosfat dialcic, oxid de magneziu, L-acid ascorbic, fier fumarat, acetat de dl-alfa-tocoferil, nikotinamina, agent antiaglomerant (stearat de magneziu, acid stearic), oxid de zinc, acetat de retinol, sulfat de mangan, D-pantotenat de calciu, colecalciferol, mononitrat de tiamiza, piridoxina HCL, riboflavina, colorant, acid pteroli mono-glutamic, iodura de potasiu, clorura de crom, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, D-biotina, clanocobalamina.

Mod de administrare: 1 tableta pe zi, in timpul mesei.

Avertizari: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest produs este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar echilibrat si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: Flacon cu 100 de tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.12.2021