Mucofortin 600 mg, 10 comprimate efervescente, Zdrovit

Medicamente fara reteta

Brand: ZDROVIT

In stoc

14,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17526551

Mucofortin 600 mg este un medicament indicat la adulti pentru tratamentul mucolitic de durata scurta al tulburarilor acute ale tractului respirator (raceala obisnuita), asociate cu hipersecretie de mucus dens si vascos.

Ingrediente: 

- substanta activa este acetilcisteina. Un comprimat efervescent contine acetilcisteina 600 mg; celelalte componente sunt: acid citric anhidru, izomalt, hidrogencarbonat de sodiu, acid ascorbic, aspartam (E 951), aroma de lamaie.

Mucofortin contine sodiu. Acest medicament contine 183,4 mg sodiu per doza, echivalent cu 9,17% din doza zilnica maxima recomandata de OMS de 2 g sodiu pentru un adult.

Mucofortin contine izomalt. Acest medicament contine izomalt (un indulcitor). Daca vi s-a spus ca aveti o intoleranta la unele zaharuri, discutati cu medicul inainte sa luati acest medicament.

Mucofortin contine aspartam. Acest medicament contine 39,9 mg aspartam in fiecare comprimat. Aspartamul este o sursa de fenilalanina. Poate fi daunator daca aveti fenilcetonurie, o boala genetica rara in care fenilalanina se acumuleaza pentru ca organismul nu o poate elimina bine.

Mod de administrare: 

Adulti: 1 comprimat efervescent o data pe zi (echivalent cu 600 mg acetilcisteina o data pe zi).

Utilizarea la copii si adolescenti: Din cauza cantitatii de substanta activa, Mucofortin nu se va utiliza la copiii si adolescentii cu varsta sub 18 ani.

Administrare orala. Se dizolva comprimatul efervescent in ½ pahar de apa si se bea imediat dupa reconstituire. Solutia este limpede si incolora. 

Forma de prezentare: cutie cu 10 comprimate efervescente