Modafen Hot Drink 650 mg, 12 plicuri, Sanofi

Medicamente fara reteta

Brand: SANOFI
49,98 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7479070

Modafen Hot Drink amelioreaza simptomele de raceala si gripa, incluzand febra, durerea de cap, durere la nivelul gatului, dureri ale articulatiilor si muschilor, precum si simptomele asociate inflamatiei sinusurilor. Actioneaza asupra simptomelor sinuzitei: amelioreaza durerea de cap si desfunda nasul infundat.

Contine doua substante active:

- paracetamol, care amelioreaza durerea si va scade temperatura cand aveti febra;

- clorhidrat de fenilefrină, un decongestionant care va desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respirati mai usor.

Modafen Hot Drink este utilizat la adulti (inclusiv varstnici) si adolescenti cu varsta peste 15 ani. Daca dupa 3 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Mod de administrare:

Adulti, inclusiv varstnici, si adolescenti cu varsta peste 15 ani: se administreazaun plic de maxim patru ori pe zi. Intervalul dintre doze nu trebuie safie mai mic de patru ore.

Utilizarea la copii si adolescenti: medicamentul nu este destinat utlizării la copii cu varsta sub 15 ani.

Forma de prezentare: cutie cu 12 plicuri