Suplimente alimentare

Mobilkomplex, 60 comprimate, Polisano

CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

77,42 Lei

Pret / CPR: 77,42 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Mobilkomplex, 60 comprimate, Polisano

7523572

Proprietati:

  • MobilKomplex este un supliment alimentar, cu o compozitie bazata pe asocierea a 5 ingrediente active: extract uscat de gheara diavolului( Harpagophytum procumbens), glucozamina sulfat, metilsulfonilmetan, hialuronat de sodiu si vitamina C.
  • Supliment care contribuie la functionarea normala a sistemului osos, si a ligamentelor.
  • Glucozamina este parte integranta a cartilajului normal. Cartilajul se comporta ca un tampon intre oasele ce formeaza o articulatie. Glucozamina, denumita si citosamina, este o substanta naturala, dar este, de asemenea, disponibila sub forme sintetice. 
  • MSM-ul sau metilsulfonilmetanul este o forma organica a sulfului si un nutrient necesar functionarii organismului. MSM furnizeaza sulful necesar biosintezei unui numar de compusi din organism.
  • Acidul hialuronic cunoscut si sub numele de hialuronat, este un carbohidrat ce se gaseste in mod natural in organismul uman, mai ales in cartilaje si in piele, cu rol in transportul nutrientilor catre celule.
  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii si a dintilor, contribuie la normalitatea metabolismului energetic, sistemului nervos, imunitar si sanatatii psihice, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si extenuarii. De asemenea Vitamina C contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E si creste absorbtia fierului.

Compozitie: Ingrediente active:

Sulfat de glucozamina complex cu clorura de potasiu (crustacee) 500 mg- MSM/metilsulfonilmetan 300 mg- acid hialuronic (sub forma de hialuronat de sodiu ) 50 mg- vitamina C**/acid ascorbic DC 97% 20 mg- extract uscat 2-4:1 din radacina de Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) cu 1,8-2,0% harpagozide 20 mg**VNR (valoare nutritionala de referinta cf. Reg.1169/2011)=25% .

Mod de administrare:

  • Portia recomandata pentru adulti: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, timp de 3 luni.
  • Comprimatele se inghit cu o cantitate suficienta de apa.

 

Forma de prezentare:60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022