Suplimente alimentare

Mladite de zmeur, 50ml, Dacia Plant

19,49 Lei

Pret / BUC: 19,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Mladite de zmeur, 50ml, Dacia Plant

17537417

Este un reglator hormonal de exceptie pentru femeile de toate varstele. Este un adjuvant excelent in tulburari menstruale, sterilitate, menopauza, chisturi ovariene si in general in tulburarile determinate de dezechilibre hormonale cu reflectare la nivelul aparatului genital feminin. Gemoderivatele, obtinute din mladite de zmeur actioneaza la nivelul axei hipofizo-ovariene si a aparatului genital feminin (ovare si uter), avand rol de reglare hormonala.

Ingrediente: Plante: zmeur (Rubus idaeus) - mladite (10%), solventi: apa, glicerina, alcool etilic 33,3% vol, raport planta/solvent – 1:10.

Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Mod de administrare:

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii intre 7 si 14 ani: cate 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, in functie de varsta si greutate.

Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.

Precautii:

In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.

Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.

Nu utilizati in caz de alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Forma de prezentare: 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.03.2021