Suplimente alimentare

Mixtura mentolata cu eucalipt, 100 g, Hipocrate

CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

7,98 Lei

Pret / FL: 7,98 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Mixtura mentolata cu eucalipt, 100 g, Hipocrate

5350311

Mixtura mentolata cu Eucalipt are rolul de a reface integritatea pielii, fiind recomandata pentru a fi utilizata in cazul intepaturilor de insecte, alergii. Prin proprietatile sale calmante si efectul de racorire a pielii, mixtura mentolata reduce inflamatia si senzatia neplacuta de mancarime.

Ingredientele continute de mixtura au proprietati cicatrizante, calmante si antiinflamatoare asupra pielii, reducand senzatia de disconfort cauzata de diversi factori externi sau interni.

Ingrediente:

Uleiul de Eucalipt (Eucaliptus globulus) prin ingredientul sau activ continut - eucalyptolul - este un bun decongestionant, un bun analgezic si are un puternic efect antimicrobian (antiseptic), fiind utilizat inca din timpurile indepartate pentru ingrijirea pielii deteriorate de arsuri, intepaturi sau muscaturi de insecte.

Oxidul de zinc este un ingredient activ cu proprietati antiinflamatoare si calmante in iritatiile frecvente aparute la nivelul pielii.

Mod de utilizare:

Se recomanda a fi utilizat prin aplicatii locale ca antipruritic, topic dermal. Tonic si de protectie a pielii impotriva radiatiilor UV, a arsurilor si a intepaturilor de insecte. Seaplica local.

Forma de prezentare: flacon cu 100 g solutie pentru uz extern

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2022