Mixtura mentolata cu eucalipt, 100 g, Hipocrate

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

7,71 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

5350311

Mixtura mentolata cu Eucalipt are rolul de a reface integritatea pielii, fiind recomandata pentru a fi utilizata in cazul intepaturilor de insecte, alergii. Prin proprietatile sale calmante si efectul de racorire a pielii, mixtura mentolata reduce inflamatia si senzatia neplacuta de mancarime.

Ingredientele continute de mixtura au proprietati cicatrizante, calmante si antiinflamatoare asupra pielii, reducand senzatia de disconfort cauzata de diversi factori externi sau interni.

Ingrediente:

Uleiul de Eucalipt (Eucaliptus globulus) prin ingredientul sau activ continut - eucalyptolul - este un bun decongestionant, un bun analgezic si are un puternic efect antimicrobian (antiseptic), fiind utilizat inca din timpurile indepartate pentru ingrijirea pielii deteriorate de arsuri, intepaturi sau muscaturi de insecte.

Oxidul de zinc este un ingredient activ cu proprietati antiinflamatoare si calmante in iritatiile frecvente aparute la nivelul pielii.

Mod de utilizare:

Se recomanda a fi utilizat prin aplicatii locale ca antipruritic, topic dermal. Tonic si de protectie a pielii impotriva radiatiilor UV, a arsurilor si a intepaturilor de insecte. Seaplica local.

Forma de prezentare: flacon cu 100 g solutie pentru uz extern