Miere de Manuka LAB MGO 525+, 250g, Republica Bio

Dieta si nutritie

In stoc
277,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652354582

Miere de Manuka autentica MGO 525+ din Noua Zeelanda este recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului. Aceasta miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.

MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii. Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate. Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.

Proprietati:

- Datorita nivelului ridicat de Metilglioxal, mierea de Manuka MGO 525+ are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, luptand eficient impotriva infectiilor bacteriene si fungice rezistente.

- Are proprietati antivirale, fiind un remediu de sezon în caz de raceala sau gripa.

- Contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc).

- Detine puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante. Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare). Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.

Ingrediente: 100% miere de Manuka MGO 525+.

Mod de utilizare: Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi. Puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita sau turnata peste budinci. De asemenea, puteti consuma simpla sau dizolvata in lichide.

Avertizari: 

- Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui. Pastrati recipientul cu capacul inchis.

- Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.

- Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt. Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.

- Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.

Forma de prezentare: Borcan de 250g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.08.2021