Dieta si nutritie

Miere crema poliflora Bio, 270g, Colonia

Brand: COLONIA
23,00 Lei

Pret / BUC: 23,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Miere crema poliflora Bio, 270g, Colonia

652370480

Mierea cruda este o miere naturala, pura, neprocesata termic, pastrandu-si astfel intacte si vii enzimele si vitaminele care ii confera calitati nutritive si beneficii de exceptie. Mierea crema este mierea care a fost procesata pentru a controla cristalizarea. Cunoscut si sub denumirea de fondant cu miere, are o consistenta fina, neteda, tartinabila si o culoare mai deschisa decat mierea lichida de acelasi tip floral.

Mierea crema este mai deschisa la culoare decat mierea lichida deoarece fructoza si glucoza care se cristalizeaza in miere reflecta lumina diferit, parand mai albe la vedere. Mierea crema este intotdeauna mai deschisa la culoare decat mierea lichida de acelasi tip floral. Acesta este acelasi motiv pentru care mierea lichida care este cristalizata are o culoare mai deschisa decat mierea lichida decristalizata.

Mierea crema nu va picura ca mierea lichida. De asemenea, mierea crema difera de mierea lichida prin faptul ca nu se va cristaliza niciodata intr-un bloc dur. Acest lucru se datoreaza faptului ca mierea crema este deja cristalizata, doar in particule atat de mici incat in loc sa faca un bloc solid dau o textura cremoasa.

Mierea poliflora este un tip de miere obtinuta din nectarul de flori si polenul mai multor specii de plante care infloresc aproximativ in aceeasi perioada a anului. Este un tip destul de comun de miere, dar unic, cu gust si culoare variabile. Unii oameni considera ca este o optiune cu un gust mult mai bun decat soiurile monoflorale, deoarece contine nectar si polen de la mai multe specii de plante cu flori, reunindu-si caracteristicile aromelor intr-un profil aromatic autentic.

Beneficii:

 • Tonica si hranitoare.
 • Proprietati puternice de stimulare a imunitatii
 • Vindecarea ranilor si alte beneficii pentru piele.
 • Buna pentru raceli, gripa si alte infectii respiratorii
 • Remediu natural pentru tuse si dureri in gat.
 • Buna pentru gastrita si stomac deranjat.
 • Mai bogata in antioxidanti.

Precautii:

 • Produsele apicole nu sunt recomandate copiilor sub varsta de 1 an.
 • Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca mierea este cruda si atesta calitatea superioara a acesteia.
 • Deoarece produsele apicole sunt produse de catre de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, de aceea culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si calitatea produselor.
 • Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Forma de prezentare: 270g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.07.2022