Dieta si nutritie

Miere crema de salcam Bio, 270g, Colonia

Brand: COLONIA
31,99 Lei

Pret / BUC: 31,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Miere crema de salcam Bio, 270g, Colonia

652370482

Mierea cruda este o miere naturala, pura, neprocesata termic, pastrandu-si astfel intacte si vii enzimele si vitaminele care ii confera calitati nutritive si beneficii de exceptie. Mierea crema este mierea care a fost procesata pentru a controla cristalizarea. Cunoscut si sub denumirea de fondant cu miere, are o consistenta fina, neteda, tartinabila si o culoare mai deschisa decat mierea lichida de acelasi tip floral.

Mierea crema este mai deschisa la culoare decat mierea lichida deoarece fructoza si glucoza care se cristalizeaza in miere reflecta lumina diferit, parand mai albe la vedere. Mierea crema este intotdeauna mai deschisa la culoare decat mierea lichida de acelasi tip floral. Acesta este acelasi motiv pentru care mierea lichida care este cristalizata are o culoare mai deschisa decat mierea lichida decristalizata.

Mierea crema nu va picura ca mierea lichida. De asemenea, mierea crema difera de mierea lichida prin faptul ca nu se va cristaliza niciodata intr-un bloc dur. Acest lucru se datoreaza faptului ca mierea crema este deja cristalizata, doar in particule atat de mici incat in loc sa faca un bloc solid dau o textura cremoasa.

Mierea de salcam, ca multe alte tipuri organice specializate de miere, este derivata pur din nectarul florilor de salcam. Avand o aroma usor dulce, aceasta varietate de miere este foarte cautata in intreaga lume.

Beneficii:

  • Poate ajuta la ingrijirea pielii;
  • Poate preveni bolile cronice;
  • Poate stimula sistemul imunitar;
  • Poate ajuta la scaderea in greutate;
  • Faciliteaza digestia, avand o aciditate scazuta;

Precautii:

  • Produsele apicole nu sunt recomandate copiilor sub varsta de 1 an.
  • Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca mierea este cruda si atesta calitatea superioara a acesteia.
  • Deoarece produsele apicole sunt produse de catre de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, de aceea culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si calitatea produselor.
  • Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.
  • Forma de prezentare: 270g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.07.2022