Memory Stem, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355316

Memory Stem este un supliment alimentar care mentine capacitatea de concentrare si memorare, sustine circulatia sangvina la nivel cerebral si periferic. Aceasta formula protejeaza organismul de stres, inducand starea de bine, intareste sistemul imunitar, fortifica sistemul nervos si mentine vederea normala.

Proprietati:

- Alga AFA este recunoscuta ca fiind unul dintre cele mai puternice citostatice naturale vegetale, cu rezultate uimitoare in tratarea bolnavilor de cancer. Alga AFA ajuta la distrugerea tumorilor maligne si la eliminarea lor din corp, celulele stem stimuland regenerarea tesuturilor afectate.

- Ashwagandha este o planta medicinala ayurvedica ce contribuie la mentinerea capacitatii de concentrare si are proprietati revitalizante. Aceasta planta ajuta la combaterea stresului, sustine capacitatea de invatare, memorare si atentie.

- Ganoderma este des folosita in medicina naturista, datorita efectelor sale antioxidante, anticancerigene, de modulare a sistemului imunitar, avand capacitatea sa reduca activitatea sistemului imunitar cand acesta este suprasolicitat dar si sa readuca vigoarea atunci cand sistemul imunitar este slabit.

- Ginsengul are proprietati imunostimulatoare si contribuie la incetinirea procesului de imbatranire a celulelor neuronale. Spirulina si Chlorella ajuta la gestionarea normala a stresului psihologic.

Compozitie: Ashwagandha (Withania somnifera) extract 4:1 - 87,5mg, Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 - 87,5mg, Alga AFA (Aphanizomenon flosaquae) organica, din lacul Klamath, SUA - 87,5mg, Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) extract 50:1 cu 24% ginkgoflavonoide si 6% ginkgolide - 26,25mg, Ginseng Siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu 0,8% eleutherozide - 26,25mg, Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine - 37,5mg, Spirulina (Spirulina maxima). standardizata cu minim 60% proteine - 17,5mg.

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi.

Avertizari: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.07.2021