Mastrelle Madame 45+ gel vaginal, 45g, Fiterman

Suplimente alimentare

33,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17526966

Mastrelle® Madame 45+ contine izoflavone din soia si acid hialuronic ce asigura rehidratarea stratului superior al mucoasei vaginale. Aplicarea gelului vaginal Mastrelle® Madame 45+ ajuta la formarea unui film protector, rehidrateaza, asegura o buna lubrefieresi imbunatateste calitatea tesutului vaginal. Actiunea sa trofica se datoreaza extractului de soia concentrat si standardizat in izoflavone 40% si acidului hialuronic incorporate intr-un gel-crema cu textura usoara, negrasa, sub forma unei emulsii ulei in apa.

Beneficii:

  • Este eficient in hidratarea si lubrifierea mucoasei vaginale;
  • Restabilirea elasticitatii normale;
  • Tratamentul si preventia uscaciunii vaginale datorate deficitului fiziologic de estrogeni din timpul premenopauzei, menopauzei si postmenopauzei, sau deficitului indus de estrogeni ce apare posthisterectomie (totala sau partiala) sau in timpul folosirii de contraceptive;
  • Textura usoara, negrasa, sub forma unei emulsii ulei in apa, care asigura un pH (pH=5) apropiat de cel al mucoasei vaginale la menopauza.

Ingrediente: extract de boabe de soia (Glycine max) standardizat in isoflavone 40%, hialuronat de sodiu, carbomer, trietanolamina, parafina lichida, glicerina, extract glicolic de galbenele (Calendula oficinalis), extract glicolic de aloe (Aloe vera), propilenglicol, metilparaben, etilparaben, fenoxietanol.

Mod de utilizare: frecventa de aplicare depinde de intensitatea uscaciunii vaginale. Se recomanda o aplicare la 3 - 4 zile, daca medicul nu prescrie altfel.

Mod de prezentare: tub de 45g.

Data ultimei actualizari 29.04.2021