Mastrelle Flora Plus, 10 plicuri, Fiterman

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.

Descriere si prospect: Mastrelle Flora Plus, 10 plicuri, Fiterman

7518859

Mastrelle Flora Plus dus vaginal este un produs cu actiune delicata de curatare intravaginala, cu rol de echilibrare a florei, indepartand totodata secretiile patologice de origine bacteriana si mirosul neplacut. Amelioreaza rapid si eficient mancarimile, arsurile, echilibreaza pH-ul si regenereaza epiteliul vaginal.

Beneficii:

  • Igiena vaginala generala;
  • Igiena vaginala intensiva in caz de secretii abundente urat mirositoare, mancarimi, iritatie si senzatie de arsura;
  • Prevenirea infectiilor vaginale, precum si ca tratament de sustinere in infectiile bacteriene si candidoza vaginala prin achilibrarea florei si a pH-ului vaginal;
  • Dupa ciclul menstrual, pentru regenerarea epiteliului si restabilirea pH-ului vaginal;
  • Dupa contactul sexual neprotejat, pentru indepartarea secretiilor sau reziduurilor de geluri contraceptive si restabilirea pH-ului vaginal.

Ingrediente: complex prebiotic activ, extracte din plante bio-active (musetel, echinacea, castan salbatic), acid lactic, xilitol, lactoza, dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: continutul unui plic se dizolva in 200-300 ml apa calduta, rezultand o solutie cu pH 3,5 cu care se fac spalaturi interne cu ajutorul irigatorului vaginal.

Mod de prezentare: o cutie cu 10 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.04.2021