Pernute anticolici

  (15)
Sortare dupa
Pernute anticolici

Pernute anticolici

O problema intalnita frecvent in cazul sugarilor este reprezentata de perioadele in care acestia plang fara un motiv clar, fara sa aiba vreo problema de sanatate. Vorbim, bineinteles, despre colici. Se pare ca acestea pot fi rezultatul acumularii de gaze in abdomen, pe care micutii nu le pot elibera in mod corespunzator. Pentru a-l ajuta pe micutul tau sa se calmeze mai usor si sa doarma linistit, poti folosi niste pernute anticolici.

Ce sunt pernutele anticolici si cum functioneaza?

Aceste pernute pentru colici sunt niste instrumente de nadejde pentru a asigura bunastarea bebelusilor. Ele functioneaza pe principiul termic, utilizand diferite temperaturi pentru calmarea durerilor. Ele pot contine samburi in interior, un popular remediu naturist pentru colici, iar acesti samburi pot incalzi zona afectata. Pernuta se poate aplica direct pe abdomen, ajutand la calmare si la un somn mai linistit.

Vezi oferta noastra si alege cele mai bune pernute anticolici. Poti alege o perna cu forma clasica sau una in forma de animalut. Acestea sunt realizate din materiale delicate, perfecte pentru cel mic, care se vor aseza foarte bine pe corpul sau si vor putea asigura calmarea durerilor.