Betisoare urechi bebelusi

  (4)
Sortare dupa
  Betisoare urechi bebelusi

  Betisoare urechi bebelusi

  Igiena si ingrijirea fiecarei parti a corpului bebelusului reprezinta o prioritate pentru orice parinte. In acest scop, exista anumite articole si produse ce nu trebuie sa lipseasca din nicio casa, iar unul dintre acestea este reprezentat de betisoarele de urechi pentru bebelusi. 

  Cu o forma speciala, ce permite utilizarea lor fara riscuri inca din primele zile de viata, betisoarele de urechi pentru bebelusi se vor dovedi deosebit nu doar in ceea ce priveste curatarea zonei urechilor, ci si pentru igiena ochilor, a nasului si a spatiilor dintre degete ori pentru aplicarea cremelor si a altor produse de ingrijire a pielii. 

  Cum se folosesc corect betisoarele de urechi pentru bebelusi

  Introducerea prea adanca a betisoarelor in ureche poate duce la traumatisme si poate afecta auzul bebelusului. Este si motivul pentru care betisoarele de urechi pentru bebelusi au capete mai mari sau sunt prevazute cu acel opritor ce previne introducerea accidentala a acestora prea adanc in ureche.

  Este important ca betisoarele de urechi pentru bebelusi sa fie utilizate strict pentru curatarea urechii externe, folosind miscari blande si atente. Nu le introduce niciodata in canalul auditiv. Se pot utiliza dupa baie, pentru a usca exteriorul urechii, inclusiv zona din spatele acesteia, ori atunci cand observi urme de ceara sau alte impuritati in pavilionul urechii.