Bureti de baie bebelusi

  (10)
Sortare dupa
  Bureti de baie bebelusi

  Bureti de baie bebelusi

  Buretii de baie pentru bebelusi pot transforma procesul de imbaiere a celor mici intr-o experienta mai placuta si usoara pentru toti cei implicati. Special create pentru a curata cu blandete impuritatile de pe pielea delicata a bebelusilor, acest tip de produse se dovedesc adesea indispensabile cand vine vorba de ingrijirea si igiena nou-nascutilor, dar si mai tarziu, cand bebe incepe sa creasca.

  Cum alegi buretele de baie pentru bebe

  Buretele de baie pentru bebelusi trebuie ales cu mare grija, avand in vedere ca pielea lor este mult mai delicata decat cea a adultilor. In primul rand, un burete de baie pentru bebelusi ar trebui sa fie moale - un burete prea aspru ar putea provoca iritatii. De asemenea, este important sa fie hipoalergenic, adica sa nu contina substante care pot provoca reactii alergice sau iritatii pielii bebelusului.

  Buretii naturali sunt considerati cea mai buna alegere pentru pielea sensibila a bebelusilor. Sunt extrem de moi si absorbanti, ceea ce face procesul de baie o experienta placuta pentru micuti. De asemenea, buretii naturali sunt durabili si pot fi utilizati pe o perioada mai lunga de timp. Poti gasi insa si bureti de baie pentru bebe din materiale sintetice si cu diverse forme distractive sau bureti de baie pentru bebelusi tip manusa, foarte usor de utilizat. 

  Cum ai grija de buretii de baie pentru bebelusi

  Pentru a preveni acumularea de germeni, dar si pentru a prelungi durata de viata a buretelui de baie pentru bebe, este esential sa fie curatat in mod corespunzator dupa fiecare utilizare. Acest lucru se poate face prin clatirea buretelui in apa calda sau prin spalarea acestuia cu sapun neutru ori alte substante (urmeaza intotdeauna instructiunile producatorului in acest sens). Asigura-te ca indepartezi toate impuritatile si sapunul rezidual din burete. Dupa curatare, este important sa lasi buretele de baie pentru bebelusi sa se usuce intr-un mediu curat si aerisit. 

  Nu uita ca, indiferent de cat de bine este ingrijit, buretele de baie pentru bebelusi trebuie inlocuit periodic.