Magnerot, 50 comprimate, Worwag

Medicamente fara reteta

Brand: WORWAG

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

32,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Magnerot, 50 comprimate, Worwag

1056557

Magnerot este un medicament ce contine ca substanta activa orotatul de magneziu. Magnerot este indicat in profilaxia infarctului miocardic si necrozei miocardice, in tratamentul anginei pectorale, daca aceste afectiuni sunt determinate de carenta de magneziu, arteroscleroza, stenocardie, arteritasi arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

Ingrediente:

Fiecare comprimat contine componente active - 500 mg orotat de Mg 2H2O - (corespunzator la 2.7 mEq, 1.35 mmol sau 32.8 mg Mg).

Mod de administrare:

Pentru refacerea depozitelor de magneziu - luati timp de o saptamana, cate 2 comprimate Magnerot (1 g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi.
in continuare, trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1.5 g orotat de magneziu dihidrat) pe zi.
Luati comprimatele de Magnerot intregi, cu putin lichid, inainte sau odata cu mesele. Durata tratamentului trebuie sa fie de cel putin 6 saptamani, insa Magnerot poate fi administrat si timp mai indelungat.

Precautii:

Nu luati Magnerot daca sunteti alergic (hipersensibil) la orotatul de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale Magnerot, daca aveti afectiuni ale rinichilor sau in prezenta diatezei litiazice renale (calculi urinari alcatuiti din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Forma de prezentare: cutie cu 50 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.