Magnerot, 100 comprimate, Worwag

Medicamente fara reteta

Brand: WORWAG
55,49 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

1065160

Magnerot este un medicament ce contine ca substanta activa orotatul de magneziu. Magnerot este indicat in profilaxia infarctului miocardic si necrozei miocardice, in tratamentul anginei pectorale, daca aceste afectiuni sunt determinate de carenta de magneziu, arteroscleroza, stenocardie, arterita si arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

Compozitie: Ingrediente active per comprimat: Component activ 500mg orotat de Mg2H2O - (corespunzator la 2.7mEq, 1.35 mmol sau 32.8mg Mg).

Mod de administrare: Pentru refacerea depozitelor de magneziu - luati timp de o saptamana, cate 2 comprimate Magnerot (1g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi. In continuare, trebuie administrate 2 – 3 comprimate Magnerot (1-1.5g orotat de magneziu dihidrat) pe zi. Luati comprimatele de Magnerot intregi, cu putin lichid, inainte sau odata cu mesele. Durata tratamentului trebuie sa fie de cel putin 6 saptamani, insa Magnerot poate fi administrat si timp mai indelungat.

Precautii: Nu luati Magnerot daca sunteti alergic (hipersensibil) la orotatul de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale Magnerot, daca aveti afectiuni ale rinichilor sau in prezenta diatezei litiazice renale (calculi urinari alcatuiti din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Forma de prezentare: 100 comprimate

Data ultimei actualizari 22.06.2021