Suplimente alimentare

MagAnghinar, 60 comprimate, Hofigal

Brand: HOFIGAL

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

17,49 Lei

Pret / CPR: 0,29 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: MagAnghinar, 60 comprimate, Hofigal

7521265

Supliment alimentar ce sustine functionarea normala a sistemului hepato-biliar, a functiei secretorii a bilei si tonifica ficatul. Intervine favorabil in metabolizarea colesterolului in ficat, participa la metabolismul lipidelor, sustine un nivel normal al lipidelor sanguine, contribuie la mentinerea in limite normale ale tensiunii arteriale si sprijina buna functionare a ficatului si favorizeaza regenerarea celulelor hepatice. De asemenea, sustine activitatea rinichilor, creste volumul de urina, favorizeaza eliminarea din organism a surplusului de apa, a acidului uric, ureei si a substantelor azotate toxice si stimuleaza peristaltismul intestinal, contribuind la normalizarea tranzitului intestinal si la eliminarea toxinelor din colon, asigurand o stare generala de bine.

Beneficii:

  • Sustine sanatatea tractului digestiv prin functionarea normala a procesului de digestie;
  • Activeaza functia antitoxica a ficatului ajutand la eliminarea toxinelor din organism;
  • Are efect benefic in mentinerea nivelului de zahar in sange;
  • Mentine pofta de mancare in limite normale;

Ingrediente/comprimat: 250mg extract din frunze de Anghinare (Cynara scolymus) cu saruri organice de magneziu, amidon de porumb si maltodextrina, agenti de incarcare, stearat de magneziu, agent de intarire, talc, agent de glazurare, miere, indulcitor si hidroxipropilmetilceluloza, emulsifiant pana la 385mg.

Mod de administrare:

Adulti: cate 2 – 3 comprimate de 3 ori pe zi, cu 10 – 15 minute inainte de masa, cel mult 30 zile consecutiv. Se poate relua dupa o pauza de o luna si se pot face 2 – 3 cure pe an.

Copii 3 – 7 ani: cate ½  comprimat de 3 ori pe zi, cu 10 – 15 minute inainte de masa.

Copii 7 – 15 ani: cate 1comprimat de 3 ori pe zi, cu 10 – 15 minute inainte de masa.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.09.2022