Lotiune pentru maini, 75ml, Odaban

Ingrijirea mainilor

Brand: ODABAN

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

70,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7492961

Pentru cei care sufera de hiperhidroza manifestata prin transpiratia excesiva a palmelor, reuniunile sociale sau de afaceri sunt o adevarata trauma. Incercarea de a manipula documente importante cu mainile transpirate sau chiar un stilou sunt cosmarurile zilnice pentru cei care sufera de hiperhidroza.

Ingrediente:  Apa, Clorura de Aluminiu  15%, Isopropyl Myristate, Butylene Glycol, ulei de Persea Gratissima, ulei de seminte de Simmondsia Chinensis , Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Ceara , Polyglyceryl-4, Isostearate, Hydrogenated Castor Oil, Clorura de Sodiu, Tocopherol, Parfum                          

Dozare:  Lotiunea de maini ODABAN se administreaza de 3-4 ori pe parcursul zilei pentru o protectie de lunga durata. Se va utiliza pe intrega suprafata a palmei, incepand usor dintre degete spre palma. Lotiunea se absoarbe repede si incepe sa actioneze imediat.

Contraindicatii:  A nu se utiliza in caz de alergie la oricare dintre ingredienti. acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021