Dieta si nutritie

Ceai negru bio Indian Gold, 40g, Lebensbaum

13,49 Lei

Pret / BUC: 13,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ceai negru bio Indian Gold, 40g, Lebensbaum

652369535

Descoperit si utilizat initial in China in urma cu peste 5.000 de ani, ceaiul negru se obtine, la fel ca ceaiurile verde si oolong, din frunzele si tulpinile arborelui de ceai Camellia sinesis. Diferentele dintre cele 3 tipuri de ceai constau in procesarea acestora si proprietatile pe care le au. Specialistii recomanda dozarea responsabila a ceaiului negru.

Ceaiul negru este cel mai adesea utilizat pentru energizare, deoarece are un continut de cafeina destul de ridicat. Renumita pentru stimularea sistemului nervos central, cafeina se gaseste in cantitati de aproximativ 50 mg/ ceasca in ceaiul negru, pe cand cantitatea acesteia intr-o ceasca de cafea variaza intre 60 si 175 mg.

Ingrediente: ceai negru. din culturi certificate ecologic. 

Proprietati:

  • Fara arome artificiale;
  • Fara organisme modificate genetic;
  • Controlate prin metode de calitate stricte;
  • Prietenos cu mediul.

Mod de utilizare: un plic de ceai se adauga intr-o cana cu apa fiebinte si se lasa la infuzat intre 3-5 minute.Din culturi certificate ecologic

Forma de prezentare: 40g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.06.2022