Larofen pentru copii 100mg/5ml, 100ml, Laropharm

Medicamente fara reteta

In stoc
10,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Larofen pentru copii 100mg/5ml, 100ml, Laropharm

7517568

Larofen pentru copii contine ibuprofen, substanta care apartine clasei de medicamente numite antiinflamatore nesteroidiene (AINS). AINS modifica raspunsul organismului la durere, inflamatie si febra.

Compozitie:
Substanta activa este ibuprofenul. Un mililitru de suspensie orala contine ibuprofen 20 mg. 5 ml suspensie orala contin ibuprofen 100 mg.

Indicatii:
Larofen pentru copii contine ibuprofen, substanta care apartine clasei de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene. Acestea modifica raspunsul organismului la durere, inflamatie si febra.
Larofen pentru copii este utilizat pentru a ameliora febra si durerea la sugari si copii cu varsta intre 3 luni si 12 ani. Larofen pentru copii amelioreaza febra care poate sa apara dupa vaccinare sau febra care apare in cadrul diverselor afectiuni.
Larofen pentru copii amelioreaza durerea usoara sau moderata (durere in gat, durere de dinti sau durerea determinata de aparitia dintilor, durere de cap si alte tipuri de durere, cum sunt cele asociate luxatiilor, inflamatiilor de la nivelul urechii).

Administrare:
Intotdeauna administrati Larofen pentru copii exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati sau farmacistul daca nu sunteti sigur.

Contraindicatii:
Nu administrati Larofen copiilor care:
- sunt alergici (hipersensibili) la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente;
- au prezentat reactii alergice, cum sunt astmul bronsic, secretiile nazale, eruptii trecatoare pe piele insotite de mancarime sau umflare a buzelor, fetei, limbii sau a gatului (laringe) dupa ce ati utilizat medicamente care contin acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene;
- au avut ulcer sau sangerari la nivelul stomacului sau duodenului determinate de utilizarea anterioara a antiinflamatoarelor nesteroidiene;
- au ulcer sau sangerari la nivelul stomacului sau duodenului sau daca au avut 2 sau mai multe astfel de episoade in trecut;
- au insuficienta renala, hepatica sau cardiaca severa, inclusiv boala cardiaca coronariana (afectare a functiilor ficatului, rinichilor sau ale inimii);
- sunt deshidratati (au pierdut lichide prin varsaturi, diaree sau prin consum insuficient de lichide);
- prezinta orice sangerare activa (inclusiv la nivelul creierului);
- au o afectiune de origine necunoscuta care determina formarea anormala a celulelor sanguine;
- sufera de boli de coagulare a sangelui, deoarece ibuprofenul poate creste timpul de sangerare;
- sunt in ultimul trimestru de sarcina (cazuri extrem de rare la copii cu varsta sub 12 ani).
Medicamentul nu trebuie administrat la copii sub 3 luni, decat daca este recomandat de catre medicul dumneavoastra.

Atentionari:
Larofen pentru copii poate determina ameteli si tulburari de vedere.
Larofen pentru copii contine zahar, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil si sorbitol solutie 70%.

Forma de prezentare: Flacon 100ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.02.2021