Lapte protectie solara pentru copii SPF 30 Gerovital Sun, 150ml, Farmec

Protectie solara

Brand: FARMEC

Produs indisponibil Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Despre produs

17530824

Laptele constituie un excelent mijloc de protectie a pielii impotriva efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete: imbatranire prematura, deshidratare excesiva, riduri, pete pigmentare si poate fi folosit cu succes pentru preventia intolerantelor solare, a fotodermatozelor.
Nu contine parabeni, oxibenzona, ulei de parafina, coloranti, alcool. Ingrediente active
Uleiul natural ecocertificat Inca omega, bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 si tocoferoli naturali, reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizeaza procesul de cheratinizare, imbunatateste gradul de hidratare. Vitamina E din compozitie are efecte hidratante, imbunatateste aspectul pielii si amelioreaza schimbul de oxigen din tesuturi.

Respecta recomandarile UE de protectie impotriva efectelor negative ale radiatiilor UVA/UVB.

Mod de utilizare:
Produsele cu factor de protectie solarǎ (FPS) se aleg in functie de tipul de piele. Aplicati produsul pe pielea curatǎ si uscatǎ cu 15-30 de minute inainte de expunerea la soare, in mod uniform.
Evitati contactul cu ochii.
Reaplicati frecvent (mai ales dupa baie, in caz de transpiratie, ȋnot sau dupa stergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp innorat.

Recomandari:
Nu expuneti la soare sugarii si copiii mici.
Evitati expunerea la soare intre orele 11-15. Nu ramaneti prea mult la soare chiar daca folositi un produs de protectie solara; supra-expunerea este o amenintare grava pentru sanatate.
Folositi protectie vestimentara (palarie, ochelari de soare, tricou). Pentru a obtine protectia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce inseamnǎ cam 36 grame (6 lingurite pline) de produs pentru corpul unui adult. Atentie: reducerea cantitǎtii va reduce nivelul de protectie in mod semnificativ.

Beneficii:

Laptele are o textura usoara si placuta, non-grasa, rezistenta la apa.

Produs hipoalergenic.

Previne aparitia petelor si a ridurilor.

Nu contine parabeni, oxibenzona, ulei de parafina, coloranti, alcool.

Forma de prezentare: 150ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.05.2021