Lapte praf Organic 1, lapte de inceput, incepand de la nastere, 300 g, HiPP

Mama si copilul

In stoc

21.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

HiPP Organic are la baza ingrediente de calitate ecologica (organica), atent selectate si strict controlate. HiPP 1 Organic contine toti nutrientii necesari si este imbogatit cu acizi grasi cu lant lung polinesaturati = LCP (Omega 3 & 6), importanti mai ales in primele luni de viata.

Beneficii:

HiPP 1 Organic, lapte de inceput, de la nastere. Poate fi folosit ca hrana unica sau in completarea laptelui matern. Cu ingrediente din productie ecologica, provine de la animale crescute in mediul lor natural, hranite cu furaje naturale, in concordanta cu directivele UE ce privesc productia ecologica. Fara gluten.

Ingrediente:

Lapte degresat*, produs din zer*, uleiuri vegetale* (ulei de palmier din culturi sustenabile, certificate de catre organisme de control independente, ulei din seminte de rapita*, ulei de floarea soarelui*), lactoza*, sulfat feros, carbonat de calciu, emulsifiant lecitina (soia), amestec de uleiuri LCP1 (ulei vegetal din mortierella alpina, ulei de peste), clorura de potasiu, vitamina C, citrat de potasiu, L-tirozina, clorura de sodiu, carbonat de magneziu, sulfat de zinc, L-triptofan, niacina, acid pantotenic, sulfat de cupru, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, vitamina E, sulfat de mangan, acid folic, vitamina B2, iodat de potasiu, vitamina K, selenat de sodiu, vitamina D, biotina, vitamina B12.*din productie ecologica (DE-ÖKO-024) (Agricultura UE/non-UE), 1 LCP (Omega 3 & 6) acizi grasi polinesaturati cu lant lung, fara Organisme Modificate Genetic

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare:

300 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.

Data ultimei actualizari 03.09.2020