Lapte praf Optima 3 Croissance Bio, 800g, BabyBio

Mama si copilul

Brand: BABYBIO
In stoc
99,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Optima 3 Croissance Bio, 800g, BabyBio

652364047

Lapte de continuare ecologic pudra pentru sugari incepand de la varsta de 10 luni si aliment lactic ecologic pudra pentru copii de varsta mica. Potrivit pentru alimentatia diversificata a bebelusului incepand cu varsta de 6 luni.

Ingrediente: Lapte degresat*, maltodextrina din porumb*, uleiuri vegetale* (floarea soarelui oleica*, rapita*), lactoza*, galacto-oligozharide* (lapte)(6,7%); ulei de peste (proteine de lapte); minerale (citrat de potasiu, clorura de magneziu, clorura de magnesiu, clorura de sodiu, lactat feros, hidroxid de potasiu, sulfat de zinc, , selenit de sodiu, sulfat de cupru, iodura de potasiu, sulfat de mangan; minerale concentrate de lapte; ulei de Motierella alpina; fructo-oligizaharide* (0,36%);vitamine (L-ascorbat de sodiu, colecalciferol, nicotinamida, acetat de retinol, D-pantotenat de calciu, D-biotina, phytomenadione, mononitrat de tiamina, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, acetat de D-alfa-tocoferol, DL-alfa-tocoferol, palmitat de ascorbil 6, cynocobalamine, riboflavina); L-cystina; L-tryptophane; Bifidobacterii (Bifidobacterium lactis) 0,05%, antioxydant: extras bogat in tocoferoli-vitamina E.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Avertizari: Alimentele de completare nu trebuie introduse inainte de varsta de 6 luni inclusiv, fara acordul unui cadru medical. Laptele de continuare nu poate fi folosit ca inlocuitor al laptelui matern in primele 6 luni de viata.

Forma de prezentare: Cutie cu 800g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.10.2022