Lapte praf Nan Sensitive +0 luni, 500g, Nestle

Brand: NESTLE

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

57,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7477793

Laptele praf Nan Sensitive este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale, complet nutritional si potrivit ca unica sursa de hrana. Acesta este destinat pentru regimul dietetic al sugarilor cu probleme gastrointestinale minore, nespecifice (colici infantile, flatulenta, crampe abdominale, constipatie), fiind potrivit si pentru hranirea sugarilor cu diaree acuta, care nu pot fi alaptati.

Proprietati:

- Protect Start este o combinatie unica de ingrediente protectoare ce reduce riscul de alergie in primii ani, cei mai importanti din viata.

- Asigura bebelusului toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa optima fizica si mentala.

- L.reuteri sunt culturi care se pot gasi si in laptele matern si sunt prezente in flora intestinala a sugarilor.

- Optipro HA este un amestec optimizat de proteine hipoalergenice, obtinute printr-un tratament special, care face ca proteinele laptelui de vaca sa fie mai usor de digerat, reducand considerabil potentialul alergenic al laptelui de vaca.

- DHA/ARA (LC-PUFA) sunt acizi grasi speciali, descoperiti si in laptele matern.

- Are un continut scazut de lactoza. S-a demonstrat ca un continut redus de lactoza imbunatateste confortul digestiv in cazul unui deficit tranzitor de lactaza, intalnit la sugari in primele luni de viata sau dupa diaree acuta;

Ingrediente: Maltodextrina, uleiuri vegetale, lactoza, proteine din zer hidrolizate enzimatic*, fosfat tricalcic, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, ulei de peste, L-arginina, fosfat de potasiu, hidroxid de sodiu, clorura de sodiu, L-histidina, bitartrat de colina, L-tirozina, ascorbat de sodiu (vitamina C),  corector de aciditate (acid citric), tripsina, taurina,  inozitol, sulfat feros, nucleotide, L-carnitina, sulfat de zinc, acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), acetat de retinil (vitamina A), nicotinamida, pantotenat de calciu, culturi de Lactobacillus reuteri, colecalciferol (vitamina D3), sulfat de cupru, carbonat de calciu, mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), sulfat de mangan, selenat de sodiu, filochinona (vitamina K1), acid folic, cianocobalamina (vitamina B12), biotina, iodura de potasiu.

Mod de administrare:

- In saptamana 1 si 2 sunt recomandate 6 mese/zi preparate din 90ml apa fiarta si racita si 3 masuri rase de lapte praf.

- In saptamana 3 si 4 sunt recomandate 5 mese/zi preparate din 120ml apa fiarta si racita si 4 masuri rase de lapte praf.

- In luna a 2-a sunt recomandate 5 mese/zi preparate din 150ml apa fiarta si racita si 5 masuri rase de lapte praf.

- In luna a 3-a si a 4-a sunt recomandate 5 mese/zi preparate din 180ml apa fiarta si racita si 6 masuri rase de lapte praf.

- In luna a 5-a si a 6-a sunt recomandate 5 mese/zi preparate din 210ml apa fiarta si racita si 7 masuri rase de lapte praf.

- De la 7 la 9 luni sunt recomandate 4-3 mese/zi (formula pe langa alte 1-2 mese) preparate din 210ml apa fiarta si racita si 7 masuri rase de lapte praf.

- De la 10 luni sunt recomandate 3-2 mese/zi (formula pe langa alte 3-2 mese) preparate din 210ml apa fiarta si racita si 7 masuri rase de lapte praf.

- Incepand cu varsta de 7 luni se recomanda introducerea treptata in dieta bebelusului a cerealelor, precum si a altor alimente (legume, fructe, carne, peste).

Avertizari:

- Cereti sfatul pediatrului inainte de a introduce orice nou aliment in alimentatia bebelusului. Daca medicul recomanda introducerea mai devreme a alimentelor noi, reduceti corespunzator cantitatea de lapte asa cum recomanda medicul.

- Nan Sensitive nu poate fi administrat in caz de alergie / suspiciune de alergie la proteinele din laptele de vaca, galactozemie, intoleranta congenitala la lactoza, deficit de galactokinaza, malabsorbtie de glucoza-galactoza sau intoleranta la maltoza. De asemenea, nu se administreaza pe cale intravenoasa.

Forma de prezentare: Cutie de 500g