Lapte praf Nan 1 Optipro HM-O Premium +0 luni, 800g, Nestle

Mama si copilul

Brand: NESTLE

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

65,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Lapte praf Nan 1 Optipro HM-O Premium +0 luni, 800g, Nestle

7525486

Nan Optipro 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

Beneficii:

- Prin combinatia sa unica de ingrediente, produsul asigura bebelusului toti nutrientii necesari pentru o buna dezvoltare fizica si mentala.

- Optipro este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.

- L. reuteri sunt culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern.

- Contine DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127), acum in cantitate dubla fata de reteta anterioara.

- Lactoza este unicul glucid din Nan Optipro 1.

Ingrediente: Proteine din zer demineralizat, lapte degresat, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), lactoza, minerale (citrati de calciu, citrat de potasiu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, fosfati de sodiu, clorura de sodiu, hidroxid de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), 2’-fucozil-D-lactoza, ulei de peste, emulgator lecitina din soia, bitartrat de colina, aminoacizi (L-fenilalanina, L-histidina), corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*, taurina, inozitol, nucleotide [citidina 5’-acid monofosforic (CMP), uridina 5’-acid fosforic (UMP), adenozina 5’-acid fosforic (AMP), guanozina 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitina. *Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licenta BioGaia AB. Ambalat in atmosfera protectoare. Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani.

Mod de preparare:

- Spalati bine mainile inainte de pregatirea laptelui, apoi spalati bine toate partile componente ale canitei pana nu mai raman urme de lapte.

- Fierbeti canita timp de 5 minute si lasati-o acoperita pana la folosire.

- Fierbeti apa potabila timp de 5 minute, lasand-o apoi sa se raceasca (~40°C).

- Consultati modul de administrare si turnati exact necesarul de apa calduta in canita.

- Folositi doar masura din interior si nivelati pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presati.

- Consultati modul de administrare si adaugati numarul exact de masuri indicat.

- Dupa utilizare, asezati masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.

- Agitati canita pana cand pudra s-a dizolvat complet si hraniti imediat copilul.

- Inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si pastrati-o intr-un loc racoros si uscat.

- Produsul trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

Avertizari: Apa nefiarta, o canita murdara sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea bebelusului.

Forma de prezentare: Cutie de 800g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.11.2022