Lapte praf Junior 1+, incepand de la 12 luni, 600 g, Humana

Brand: HUMANA

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

37,39 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7523865

Se administreaza de la 12 luni, produs din ingrediente lipsite de gluten (conform reglementarilor in vigoare) Cu acizi omega 3 Cu iod Preparare: Curatati si sterilizati in prealabil prin fierbere timp de cateva minute biberonul, tetina si inelul biberonului.  Fierbeti o cantitate suficienta de apa si lasati sa se raceasca pana la cca 50ºC, sau incalziti Humana Baby-Wasser pana la temperatura de 50ºC. Turnati in biberonul pregatit aprox. 1/2 din cantitatea necesara de apa. Folosind lingurita de masura Humana, luati cate o lingurita din produs si nivelati continutul acesteia cu muchia unui cutit, fara a presa continutul. Varsati in biberon cantitatea necesara de lapte praf. 4, inchideti biberonul si agitati energic tinandu-l in pozitie inclinata. Adaugati restul de apa si agitati din nou energic. Fixati tetina si verificati din nou daca preparatul are o temperatura adecvata (37ºC). Important: lasati biberonul sa se raceasca la temperatura de consum (37°C) (pericol de provocare a arsurilor). Nu refolositi resturile alimentare. Poate fi folosit ca bautura sau preparat cu cereale. Va rugam sa respectati cu strictete indicatiile de preparare a laptelui pentru sugari si sa utilizati numai lingurita de masura atasata (aproximativ 4,8g).

Ingrediente:

Lapte degresat, lactoza, sirop de glucoza, uleiuri vegetale, zaharoza, carbonat de calciu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, L-cisteina, tartrat hidrogenat de colina, amestec de vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), taurina, L- triptofan, lactat de fier, carbonat de magneziu, oxid de zinc, sulfat de cupru, vanilina , iodura de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu. inchideti bine punga desigilata dupa folosirea produsului, cu depozitarea la un loc uscat si racoros si consumati continutul in termen de 3 saptamani.

Forma de prezentare: 600 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.