Mama si copilul

Formula speciala de lapte praf HN incepand de la nastere +0 luni, 300g, Humana

Brand: HUMANA
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
37,99 Lei

Pret / BUC: 37,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Formula speciala de lapte praf HN incepand de la nastere +0 luni, 300g, Humana

7506606

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale, de la nastere.

Produs sub forma de pudra pentru regimul dietetic al sugarilor cu diaree recurenta sau prelungita.

Beneficii:

  • Peste 65 de ani de experienta in stiinta si cercetare;
  • Normalizarea scaunului;
  • Cu aroma de banane;
  • Usor de digerat.

Pentru nevoi dietetice speciale

Sugarii cu simptome de diaree au nevoie de un aport mai ridicat de lichide si de o atentie speciala. Regimul dietetic in astfel de cazuri este destinat pentru a preveni deshidratarea prin pierderea de fluide. Societatile stiintifice recomanda administrarea solutiilor de rehidratare orala si hranirea continua ca optiuni ale regimului dietetic.

Am conceput Humana HN pentru a sustine regimul dietetic al diareei recurente sau prelungite.

Absorbtia incompleta a nutrientilor determina trecerea fluidului osmotic in intestin si astfel aparitia simptomelor de diaree. Proportiile ridicate de maltodextrina din Humana HN sunt usor de absorbit, iar continutul redus de grasime diminueaza trecerea apei in intestin si sustine normalizarea consistentei scaunului.

Continutul ridicat de fibre, inclusiv fulgii de banana si galacto–oligozaharidele contribuie la normalizarea consistentei scaunului. In plus, gustul placut face administrarea formulei de lapte mai usoara.

Diareea este de obicei acompaniata pentru perioade scurte de timp de scaderea activitatii lactazei si in consecinta de malabsorbtia lactozei. Continutul de lactoza din Humana HN este redus, adaptat intestinului afectat si echilibreaza absorbtia de lactoza.

Humana EXPERT este linia de alimente cu destinatie nutritionala speciala pentru sugari si copii mici – bazata pe cele mai recente cercetari stiintifice.

Humana iubeste copiii. In fiecare zi suntem inspirati de mame si de copii.  Ascultam si suntem atenti la asteptarile parintilor si ne ghidam dupa nevoile celor mici. Cunoastem faptul ca alaptarea este, fara indoiala, cea mai buna solutie de hranire a sugarilor. Pentru cei cu nevoi nutritionale speciale Humana a dezvoltat linia Humana Expert, bazata pe mai mult de 65 de ani de experienta. Humana este motivata de cele mai recente observatii din natura si stiinta pentru a oferi o nutritie speciala care sprijina regimul dietetic al sugarilor.

AVIZ IMPORTANT! Alaptarea este cea mai buna solutie de hranire a copilului! Discutati cu medicul sau cu moasa inainte de a incepe hranirea sugarului cu o formula de lapte. Humana HN este o formula bazata pe proteine din lapte de vaca, de aceea nu este potrivita in alimentatia sugarilor cu alergie la proteinele din laptele de vaca, intoleranta la lactoza sau tulburari ale metabolismului glucozei si galactozei. Potrivit ca unica sursa de alimentatie inca de la nastere, iar incepand cu varsta de 6 luni ca parte complementara de nutritie. Intotdeauna consultati medicul pediatru cand copilul sufera de diaree si simptomele persista. Produsul nu trebuie administrat pe cale parenterala. Acest produs trebuie utilizat numai sub supraveghere medicala.

Cantitate neta: 300g e (20 portii x 100ml)  Art. Nr. 72054

Forma de prezentare: 300g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.07.2021