Lapte praf formula AntiRegurgitare, incepand de la nastere, 400 g, Humana

Brand: HUMANA

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

30,98 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

5342242

Formula de lapte anti-regurgitare, pentru sugarii cu tendinta mare de regurgitare. Sugari cu tendinta crescuta de regurgitare - ca unic aliment ( daca mama nu poate alapta), sau in completarea alimentatiei naturale - incepand de la nastere, pe toata durata hranirii cu biberonul. Intoleranta la gluten, fructoza, zaharoza. Reduce refluxul gastro-esofagian si regurgitatiile, deoarece contine faina de roscove, un ingredient natural, vascos ce nu are valoare calorica adaugata. Formula de lapte devine in acest fel cremoasa si satioasa. Asigura cresterea sanatoasa, furnizeaza energia necesara varstei si toti nutrientii importanti.

Contraindicatii:

Laptele matern este alimentul ideal pentru nou-nascuti si sugari! Produsul trebuie utilizat doar la recomandarea persoanelor calificate in asistenta sanitara, nutritie sau farmacie si a altor profesionisti responsabili cu ingrijirea mamei si a copilului. Foarte bine tolerat, nu contine gluten, zaharoza, fructoza. Formula de lapte este usor digerabila, continand grasimi vegetale. Este imbogatita cu taurina, ce favorizeaza absorbtia grasimilor si dezvoltarea sistemului nervos.

Mod de utilizare:

Individualizat, in functie de prescriptia medicului. Doza recomandata: 90-120 Kcal (140 – 180 ml)/kg corp. A nu se administra in caz de intoleranta la laptele de vaca, alergie la proteinele laptelui de vaca, galactozemie, intoleranta la lactoza.

Forma de prezentare: 400 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.