Lapte praf Basic, incepand de la nastere, 400 g, Vitalact

Mama si copilul

In stoc
22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Basic, incepand de la nastere, 400 g, Vitalact

7522079

Vitalact Basic lapte praf cu Lactoferina, recomandare de varsta 0-12 luni, modelul laptelui matern, formule conforme tuturor standardelor si reglementarilor europene. Profilul aminoacizilor asemanator laptelui matern: raport cazeina/proteina, adaos de cisteina si taurina – functii biologice active. Carbohidrati usor digerabili, in concentratii si cantitati similare laptelui matern, bazati pe lactoza, fara gluten, zaharoza si fructoza. Amestec de grasimi vegetale care asigura pentru sugari o compozitie optima in acizi grasi. Laptele matern este alimentul ideal pentru alimentatia sugarului. Bloef recomanda alaptarea sugarului la san pentru beneficiile aduse: este un aliment natural, asigura constituentii necesari pentru o crestere si dezvoltare normala, favorizeaza apropierea dintre mama si copil.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 400 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.