Suplimente alimentare

Laluk 4500, 40 capsule, Strathmann

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

26,49 Lei

Pret / CPS: 0,66 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Laluk 4500, 40 capsule, Strathmann

7510765

Laluk 4500 este un supliment alimentar cu enzima lactaza pentru sprijinirea digestiei lactozei.
Lactoza este o componenta naturala a laptelui si a produselor din lapte (de exemplu, branza, smantana sau branza de vaci). Aceste alimente reprezinta o parte importanta a unei alimentatii complete si echilibrate, deoarece asigura organismului calciul si alte minerale, precum si proteine si vitamine. Lactoza este o sursa importanta de energie pentru corp.
Lactoza se adauga in multe alimente pentru a li se imbunatati proprietatile. Aceasta „lactoza ascunsa” exista si in alimente in care nu ne-am astepta sa o regasim, ca de exemplu in paine, pizza, prajitura, carnati sau alte produse finite.

Intoleranta la lactoza este incapacitatea organismului de a digera lactoza si de a o scinda in galactoza si glucoza - datorita unui deficit sau a lipsei enzimei lactaza.
Daca lactoza nu este digerata, ea va fi utilizata de catre bacteriile din intestin. Substantele astfel formate pot produce probleme digestive, asa cum sunt balonarile si diareea.
In Europa Centrala, 20-40% dintre adulti sufera de intoleranta la lactoza.

Laluk 4500 ofera organismului un aport de enzime necesare pentru digestia lactozei.
Astfel, cu ajutorul Laluk® 4500 va puteti bucura din nou fara grija de lapte si de produsele lactate.

Doza zilnica recomandata:
1 - 5 capsule. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Cantitatea de lactaza necesara depinde de continutul de lactoza al alimentelor, precum si de productia proprie de lactaza a organismului.

O capsula de Laluk® 4500 contine 4500 unitati FCC de lactaza si poate digera circa 10-20 g lactoza. Capsula se poate inghiti imediat inainte de consumarea alimentelor cu continut de lactoza sau capsula poate fi desfacuta, iar continutul capsulei poate fi incorporat direct in alimente sau bauturi (aflate la temperaturi sub 50°C).

Laluk® 4500 este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la loc uscat, la temperaturi sub 25°C.

Forma de prezentare: 40 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.04.2021