Medicamente fara reteta

Lagosa 150 mg, 25 drajeuri, Worwag Pharma

Brand: WORWAG
24,99 Lei

Pret / CPR: 24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lagosa 150 mg, 25 drajeuri, Worwag Pharma

7533233

Lagosa este singurul medicament fara prescriptie medicala care contine extract standardizat de silimarina. Silimarinei are capacitatea de a stabiliza membranele celulare. in ultimii zece ani au fost identificate, insa, prin cercetari experimentale si/sau trialuri clinice si alte calitati benefice ale Silimarinei: antioxidant, antiinflamator, imunomodulator si, recent, efect antifibrotic, respectiv de stimulare a regenerarii hepatice. Astfel, Lagosa protejeaza ficatul de efectele substantelor toxice si stimuleaza capacitatea regenerativa a acestuia.
Lagosa se utilizeaza in cazul expunerii la substante cu risc hepatotoxic, inclusiv medicamente cu risc toxic hepatic.

Beneficii:

• protejeaza structura externa a membranei celulei hepatice, astfel incat substantele hepatotoxice nu patrund in hepatocit
• creste capacitatea de regenerare hepatica si stimuleaza neogeneza hepatocitelor

Ingrediente:

Fiecare drajeu contine silimarina 150 mg sub forma de extract uscat metanolic de fruct de armurariu (Carduus marianus fructus) 240 mg.

Mod de utilizare:

Doza uzuala recomandata este de 300 mg silimarina (2 drajeuri Lagosa) pe zi.
Drajeurile se vor inghiti cu o cantitate mica de lichid.
Daca ati luat, din greseala, un numar prea mare de drajeuri, sau un copil a inghitit cateva drajeuri, adresati-va imediat medicului sau celui mai apropiat spital. In caz de supradozaj se recomanda tratament simptomatic. Nu exista un antidot specific supradozajului cu silimarina.

Forma de prezentare: cutie cu 25 drajeuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.04.2022