Lagosa 150 mg, 25 drajeuri, Worwag

Medicamente fara reteta

Brand: WORWAG
In stoc
19,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7533233

Lagosa este singurul medicament fara prescriptie medicala care contine extract standardizat de silimarina. Silimarinei are capacitatea de a stabiliza membranele celulare. in ultimii zece ani au fost identificate, insa, prin cercetari experimentale si/sau trialuri clinice si alte calitati benefice ale Silimarinei: antioxidant, antiinflamator, imunomodulator si, recent, efect antifibrotic, respectiv de stimulare a regenerarii hepatice. Astfel, Lagosa protejeaza ficatul de efectele substantelor toxice si stimuleaza capacitatea regenerativa a acestuia.
Lagosa se utilizeaza in cazul expunerii la substante cu risc hepatotoxic, inclusiv medicamente cu risc toxic hepatic.

Beneficii:

• protejeaza structura externa a membranei celulei hepatice, astfel incat substantele hepatotoxice nu patrund in hepatocit
• creste capacitatea de regenerare hepatica si stimuleaza neogeneza hepatocitelor

Ingrediente:

Fiecare drajeu contine silimarina 150 mg sub forma de extract uscat metanolic de fruct de armurariu (Carduus marianus fructus) 240 mg.

Mod de utilizare:

Doza uzuala recomandata este de 300 mg silimarina (2 drajeuri Lagosa) pe zi.
Drajeurile se vor inghiti cu o cantitate mica de lichid.
Daca ati luat, din greseala, un numar prea mare de drajeuri, sau un copil a inghitit cateva drajeuri, adresati-va imediat medicului sau celui mai apropiat spital. In caz de supradozaj se recomanda tratament simptomatic. Nu exista un antidot specific supradozajului cu silimarina.

Forma de prezentare: cutie cu 25 drajeuri