Lactofiltrum, 60 comprimate, Avva Rus

Remedii naturiste

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

29,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Lactofiltrum, 60 comprimate, Avva Rus

7510286

In compozitia Lactofiltrum se regasesc lignina, un polimer de origine vegetala si fibre alimentare insolubile din grupa enterosorbentilor (substante ce absorb si elimina din tractul gastrointestinal toxinele, concomitent cu bacteriile patogene). Insuficienta de fibre alimentare in organism duce la micsorarea imunitatii si a capacitatii de adaptare la factorii nocivi din mediul inconjurator, cea ce poate provoaca diferite stari patologice (maladii ale tractului gastro-intestinal, ateroscleroza, diabet zaharat, hipertensiune arteriala etc). Dereglarea digestiei ca rezultat al insuficientei de fibre alimentare poate provoca maladii ale tractului gastro-intestinal ce pot duce la disbacterioza, manifestate la copii prin: dermatite atopice, astm bronsic, infectii cu corelatie directa cu starea microflorei intestinului, iar ulterior la afectiuni legate de dezvoltarea sistemului osteo-muscular, a danturii sau a sistemului nervos, ca rezultat al insuficientei absorbtiei Ca, Fe, si vitaminelor. Lignina nu este toxica, nu dauneaza mucoasei intestinului si prezinta un grad marit de absorbtie. In felul acesta, absoarbe si elimina din intestin toxinele, agentii patogeni, anticorpii, alergenii din alimente, otravurile, sarurile metalelor grele, radionuclizii, alcoolul. De asemenea, absoarbe si elimina din organism reziduurile metabolice, surplusul de bilirubina, uree, colesterol, lipide care pot provoca intoxicatii endogene.

Lactuloza din compozitia Lactofiltrum este un prebiotic. Aceasta nu se absoarbe in intestinul subtire si ajunge intact la nivelul colonului unde constituie un substrat selectiv pentru inmultirea bacteriilor benefice (lactobacili si bifidobacterii). Prebioticele nu sunt hidrolizate de catre enzime si nu se absorb in sectiunile superioare ale tractului gastro-intestinal, sunt alimente benefice pentru microflora acestuia (stimuleaza cresterea si vitalitatea bacteriilor benefice). Ambele ingrediente ofera conditii optime de functionare a tractului gastro-intestinal si a microflorei intestinale. In acelas timp, pentru a asigura colonizarea microflorei intestinului, se consuma pana la 10% din energie si 20% din alimente. Lactuloza normalizeaza metabolismul proteinelor, grasimilor si carbohidratilor, absorbtia de vitamine si de macro- si microelemente, contribuind la imbunatatirea starii generale a organismului uman.

Enterosorbentul lignina si prebioticul lactuloza din compozitia Lactofiltrum contribuie la normalizarea microflorei intestinale si la eliminarea manifestarilor clinice ale disbacteriozei intestinale (manifestata sub forma de dureri in stomac si meteorism ). Administrarea de Lactofiltrum duce la disparitia mai rapida a simptomelor bolilor alergice si a intoxicatiilor, contribuind la formarea corespunzatoare a scheletului osteo-muscular la copii, prin facilitarea asimilarii de calciu, fier si vitamine. 

Ingrediante:

Fiecare comprimat (650 mg) contine: lignina hidrolizata - 342,11 mg, lactuloza - 101,01 mg, excipienti: fructo-oligozaharide -144,44 mg, amidon din cartofi - 26,69 mg, croscarmeloza sodica - 29,25 mg, magneziu stearat - 6,5 mg.

Mod de administrare:

- pentru copii de la 3 la 6 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi;

- copii de la 6 la 14 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi;

- copii peste 14 ani si adulti : cate 2-3 comprimate de 3 ori pe zi.

Inainte de utilizare este recomandat sa se consulte medicul sau farmacistul. Durata curei este de 14-21 zile.

Contraindicatii:

Intoleranta la oricare din componentele produsului.

Constipatie acuta.

Lactofiltrum este un supliment alimentar si nu contine zahar. Acesta nu este un medicament.

Valoarea nutritionala a dozei zilnice de consum de fibre alimentare insolubile:

- adulti: pana la 2,25 g (pana la 11,2% din doza zilnica)

- copii: de la 3 la 14 ani 750 mg-1, 5 g (10,5-14,0% din doza zilnica).

Forma de prezentare:

Cutie cu 60 comprimate. 

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.