Ingrijirea mainilor

Lac de unghii Nutri Color Care & Colour NC8, 10.5ml, Andreia Professional

22,99 Lei

Pret / FL: 22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lac de unghii Nutri Color Care & Colour NC8, 10.5ml, Andreia Professional

652354240

Lac de unghii clasic, rezistent, cu efect de durata, ce se aplica foarte usor si se indeparteaza fara efort, fiind rezistenta de pana la 7 zile. Pentru manichiura clasica sau moderna, lacul de unghii profesional Andreia se usuca foarte repede si nu necesita lampa. Cu NutriColor veti beneficia de o purtare indelungata, cu pana la 7 zile de uzura, iar textura lor fluida garanteaza o aplicare usoara si un timp de uscare express!

Compozitie: Solventii derivati din benzina sau gaz natural au fost inlocuiti cu solventi de origine vegetala cum ar fi bumbacul, porumbul, cartoful, graul si maniocul. Restul sunt pigmenti naturali si/sau organici (in functie de nuanta), agenti filmogeni si plastifianti. Ca un plus, ojele sunt imbogatite cu ulei de argan, vitamina C si vitamina B5, cheratina de plante si ulei de floarea-stelelor pentru a hrani unghiile.

Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare. Se aplica in 1 sau 2 straturi, prin pensulare, apoi permiteti sa se usuce. Se indeparteaza cu dizolvant.

Forma de prezentare: 10.5ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.02.2023