L-Carnitina lichida, 473ml, Solgar

Suplimente alimentare

Brand: SOLGAR
In stoc
134,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: L-Carnitina lichida, 473ml, Solgar

652353975

L-Carnitina lichida este importanta pentru metabolizarea grasimilor, in special in celulele inimii si ale muschilor. Este de asemenea importanta pentru transportul acizilor grasi de lant lung in mitocondria celulara, unde acizii sunt oxidati si arsi pentru obtinerea energiei. Ar putea fi deosebit de utila pentru sporirea energiei celulare, ca o parte dintr-un aport nutritiv cu scop atletic, imbunatatind rezistenta pe durata exercitiilor aerobice. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Ingrediente: Glicerina vegetala (din ulei de palmier si cocotier), apa purificata, L- carnitina 1500mg**; corrector de aciditate (acid citric anhidru), aroma naturala de lamaie, conservanti (sorbat de potasiu,benzoat de sodiu); acid pantotenic 10mg (167% VNR*).

Nu contine zaharuri, amidon, porumb, drojdie, grau, soia, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali;

*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011.

**doza zilinica nu a fost stabilita.

Mod de administrare: Pentru adulti, una (1) lingurita (intre 15 ml) pe zi, preferabil in timpul mesei.

Forma de prezentare: 473ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.05.2021