Klimi Baby servetele sterile, 20 bucati, Sifi

Suplimente alimentare

Brand: SIFI

Produs indisponibil Momentan produsul nu mai face parte din oferta noastra

Despre produs

7524903

Servetele sterile Klimi Baby este un dispozitiv medical indicat pentru igiena zilnică a zonei din jurul ochilor și anexelor sale, pentru ameliorarea disconfortului în cazurile de ocluzie a ductului lacrimonazal.

Proprietati:

 - este un servetel steril, moale, de unica folosinata, cu acid hialuronic, calendula si aloe, oferind o actiune de curatare, emolienta si calmanta;

- este un dispozitiv medical indicat igiena zilnica a zonei din jurul ochilor copiilor si nou nascutilor si pentru ameliorarea disconfortului in cazurile de ocluzie a ductului lacrimonazal;

- nu contine parabeni sau parfumuri.

Ingrediente: Hialuronat de sodiu, glicirizant de amoniu, extract glicolic de calendula, gel de aloe, fosfat disodic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, edetat disodic, glicerina, hidroximetilglicinat de sodiu, apa.

Mod de utilizare: Spalati bine mainile si deschideti saculetul pentru a scoate servetelul umed. Inchideti ochiul, asezati servetelul pe pleoape si gene si masati usor pana cand intreaga zona a ochiului este curatata temeinic si secretiile sunt inlaturate. In cazul ocluziei ductului lacrimonazal la copii si nou nascuti Klimi Baby poate fi folosit pentru a efectua masaj, conform metodei recomandate de medic. In cazul secretiilor persistente saculetul nedeschis poate fi incalzit in apa calda pentru cateva minute iar servetelul poate fi folosit apoi ca o compresa calda, cu masaj usor. In cazul unei inflamatii saculetul nedeschis poate fi racit in frigider pentru cateva ore iar servetelul poate fi folosit apoi pe ochiul inchis pentru cateva minute ca o compresa rece.

Forma de prezentare: 20 bucati.

Data ultimei actualizari 23.07.2021