Incalzitor pentru biberon SCF358/00, 1 bucata, Philips Avent

Mama si copilul

Achizitioneaza produse Philips Avent in valoare de minim 75 de lei si primesti o suzeta Philips Avent
In stoc
286,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Incalzitor pentru biberon SCF358/00, 1 bucata, Philips Avent

17534311

Incalzitorul pentru biberon SCF358/00 pregateste mese perfect incalzite in cateva minute cu un incalzitor de biberoane care gestioneaza temperatura pentru tine. Controlul inteligent al temperaturii previne supraincalzirea laptelui si a hranei pentru bebelusi si regleaza tiparul de incalzire pentru incalzire rapida.

Beneficii:

1. Gestioneaza temperatura pentru tine
Seteaza volumul de lapte, apasa butonul de pornire si lasa controlul inteligent al temperaturii sa se ocupe de restul. Acesta detecteaza temperatura initiala a laptelui, il incalzeste rapid la temperatura ideala si il mentine acolo pana la 60 de minute.

2. Dezgheata cu usurinta hrana congelata
Vrei sa ai rezerve de hrana in congelator? Incalzitorul de biberoane dezgheata rapid recipientele cu lapte si hrana pentru bebelusi.

3. Sustine tranzitia la alimente solide
Cand micutul tau este pregatit sa treaca la alimente solide, incalzitorul de biberoane dezgheata si incalzeste si recipientele cu hrana pentru bebelusi.

4. Mai putin timp in bucatarie
Realizat dintr-o singura bucata, astfel incat curatarea este usoara si te poti bucura de mai mult timp cu cel mic.

5. Gata oricand
Incalzitorul nostru de biberoane mentine temperatura perfecta timp de pana la 60 de minute in cazul in care ai nevoie de mai multa flexibilitate cu ora mesei.

6. Potrivit pentru recipientele preferate ale bebelusului
Conceput pentru a se potrivi cu biberoanele Philips Avent preferate si principalele marci de biberoane si recipiente de hrana pentru bebelusi.

Forma de prezentare: 1 incalzitor pentru biberon

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.12.2021