Imunorezistan Junior pentru raceala si gripa, 135ml, Plantextrakt

Mama si copilul

In stoc
22,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7509717

Imunorezistan Junior pentru raceala si gripa reduce  intensitatea simptomelor din starea de curbatura (dureri musculare si osteo-articulare, cefalee asociata cu dureri ale globilor oculari). Revigoreaza organismal, grabeste  vindecarea si este lipsit de toxicitate (fara reactii adverse si contraindicatii). Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica.

Compozitie: 

Suc stabilizat si standardizat obtinut prin presare la rece din herba inflorita de Echinacea purpurea (din cultura ecologica), extract gemoterapic din muguri proaspeti de Coacaz negru (din cultura ecologica) - Ribes nigrum MG=D1, extracte vegetale de Eupatorium perfoliatum, Pelargonium sidoides (Umckaloabo); sirop cu zahar invertit din fructe proaspete de Maces - Rosa canina.

Recomandari:

Sustine refacerea si revitalizarea organismului copiilor in timpul infectiilor respiratorii - recomandat la debutul infectiilor  de tip viral si/sau bacterian ale cailor respiratorii superioare.

Preparatul asociaza efectului imunostimulator dat de Echinacea purpurea, actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum - recomandat in curbatura musculara insotita de dureri osoase si cefalee asociata cu globi oculari durerosi, precum si efectele plantei de origine africana, Pelargonium sidoides: antibacterian, antiviral si expectorant, permitand organismului sa expectoreze mucusul contaminat, creand astfel conditii mai putin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor si virusurilor.

Mod de administrare:

• 1 – 2 ani:    3 ml de 2 ori pe zi

• 2 – 4 ani:    3 ml de 3 ori pe zi

• 5 – 7 ani:    5 ml de 3 ori pe zi

• peste 7 ani: 5 -6 ml de 4 -5 ori pe zi.

Se poate administra si  diluat in putina apa, in capacul dozator.In prima zi se recomanda un numar dublu de administrari.Imbunatatirea starii generale poate apare din prima zi de administrare.

Se continua administrarea si dupa imbunatatirea starii generale,timp de inca 3-4 zile.

Forma de prezentare: 135ml

Data ultimei actualizari 08.10.2020