Imunice 10 days, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

51,99 Lei

Descriere si prospect: Imunice 10 days, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

7521134

Preparat pentru stimularea imunitatii la copii, ce ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar. Indicat de la primele semne ale racelii.

Ingrediente: Indulcitor – sucroza, Colostrum Prodiet F520 G cu minimum 30% imunoglobulina G (lapte), aroma de fructe de padure (maltodextrina, guma arabica), acid ascorbic/vitamina C, Wellmune SP/ drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), cu peste 75% 1,3-1,6 glucopolizaharide exprimate in beta-glucani, pudra de lactoferina, gluconat de zinc, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, vitamina D3 Beadlets (amidon modificat, vitamina D3, sucroza, gliceride cu lant mediu, tocoferoli). Compozitie/plic: Colostru 150 mg, Vitamina C 80 mg, Wellmune 75 mg, Lactoferina 25 mg, Zinc 3.5 mg, Vitamina D 10 mcg, Wellmune: este un polizaharid purificat (1,3/1,6 beta-glucan) ce reprezinta o inovatie in domeniul substantelor cu rol in sustinerea si cresterea capacitatii de raspuns asupra sistemului imunitar, fiind rezultatul multor ani de cercetare. Colostru cu IgG (minim 30% IgG) – din sursa bovina. Colostrul este laptele produs de imediat dupa nastere. Are o compozitie complexa: imunoglobuline, polipeptide bogate in prolina, lactoferina, citokine, limfokine, lizozomi, oligopolizaharide, lactalbumine, factori de crestere. Lactoferina este o glicoproteina de legare a fierului, care se gaseste in majoritatea fluidelor biologice si este o componenta majora a sistemului imunitar innascut. Zincul, vitaminele C si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie si la reducerea oboselii si extenuarii.

Mod de utilizare: 1 plic pe zi, dizolvat in 100ml lichid caldut. Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste un an. Durata de utilizare recomandata este de 3 luni consecutiv, cate 10 zile pe luna.

Forma de prezentare: 10 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.06.2021