Impruvis Probiotics fast melt, 8 plicuri, Bifodan

Suplimente alimentare

Brand: BIFODAN

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

22,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7520667

Maxima protectie gastro-intestinala si imunitara. Impruvis este un produs inovator, care contine o combinatie atent selectionata de tulpini probiotice cu eficacitate dovedita clinic, colonizand intreg tractul intestinal.

Proprietati:

- au o aderenta excelenta la peretii intestinali, stimuland multiplicarea bacteriilor benefice si restaurarea florei intestinale normale;

- ajuta la reducerea numarului, severitatii si duratei infectiilor respiratorii;

- ajuta la refacerea florei intestinale afectata de consumul de antibiotice;

- favorizeaza un tranzit intestinal normal: ajuta la combaterea tranzitului intestinal intarziat sau accelerat;

- stimuleaza dezvoltarea sistemului imunitar.

Caracteristici:

- foarte usor de administrat atat la copii cat si la adulti;

- fara coloranti, fara conservanti;

- fara gluten sau lactoza, fara zahar.

Ingrediente: 1 plic contine - indulcitori: eritritol, xilitol, emulsifianti: mono si digliceride ale acizilor grasi, dioxid de siliciu; arome de capsuni si de zmeura; agenti de incarcare: oxid de magneziu, carboximetilceluloza de sodiu reticulata; acidifiant: acid citric; pulbere de Lactobacillus rhamnosus GG, pulbere de Bifidobacterium lactis BL-04.

Mod de utilizare: Pentru copii cu varsta de peste 1 an si adulti – 1 plic Fast Melt / zi (1g). In caz de nevoie imediata, 2 plicuri / zi. Se deschide plicul, se pune pulberea direct in cavitatea bucala, fara a fi nevoie de apa. Se dizolva instantaneu pe limba. Alternativ, se poate pune pulberea pe mancare. Se poate administra pe perioade lungi de timp – 1 an. In cazul folosirii de antibiotice in paralel, se recomanda administrarea plicului Impruvis cu 2 - 3 ore inainte sau la 2 - 3 ore dupa tratamentul cu antibiotic. Administrarea trebuie sa containue timp de 5 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotic.

Forma de prezentare: 8 plicuri.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.09.2021

Categorii de produse