Împreună pentru oameni

Împreună, Alături de Oameni.

Împreună cu Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor am reușit să demarăm primele acțiuni pentru misiunea comună de a combate singurătatea și efectele izolării în rândul persoanelor vârstnice. În România, peste 1.5 milioane de persoane trecute de 65 ani suferă de singurătate, lucru care afectează dramatic calitatea vieții.

150.000 euro va dona Dr.Max pentru susținerea acestei cauze.
Astfel, Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor va reuși să își extindă activitatea în mai multe orașe din țară și să ajute un număr tot mai mare de bătrâni să aibă o viață mai bună.

La doar o lună de la lansarea campaniei "Alături de Oameni", românii au empatizat și au sprijinit cauza încă de la început. Deja peste 150 de vârstnici beneficiază de ajutor moral și material. În plus, s-au înregistrat 300 de aplicații de voluntariat.

La ce vor fi folosite fondurile strânse?

• Vizite de socializare și sprijin practic la domiciliul vârstnicilor izolați care își regăsesc bucuria unui nou prieten.

• Ajutor material pentru vârstnicii săraci. Donațiile și sponsorizările primite sunt atent distribuite de voluntari și apreciate de vârstnicii cu venituri scăzute.

• Excursii și ieșiri, o vacanță de câteva zile, aniversări și sărbători petrecute împreună.

• Activități socio-culturale diverse, de la evenimente sociale și culturale, șezători de tricotat sau șezători literare și întâlniri intergeneraționale.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile aici:

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături și ne ajută constant să fim mai buni pentru cei care au nevoie. Hai să creăm împreună o lume în care bătrânețea devine o etapă liniștită și frumoasă a vieții, așa cum ar trebui să fie.