Împreună pentru oameni

Ce poate fi mai frumos decât să ne ascultăm, să ne susținem, să ne ajutăm unii pe alții?

Cu acest gând am demarat o campanie prin care vrem să fim alături de vârstnicii afectați de izolare socială și sărăcie. Seniori singuri cu povești impresionante de viață, cu amintiri ce merită spuse și ascultate, cu zâmbete ce așteaptă cuminți să fie readuse pe chip.

Și pentru a avea cele mai bune rezultate am decis să facem acest lucru în parteneriat cu Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor care împărtășește aceeași viziune cu noi: împreună pentru demnitate la orice vârstă, împreună prin voluntariat și implicare, pentru un impact de durată în viața bătrânilor noștri.

Suntem aici pentru cei in vârstă, îi ascultăm și te invitam și pe tine în această călătorie.

Cumpără orice produs din gama Dr.Max iar noi donăm un leu la fiecare achiziție. Lista de produse poate fi verificata aici

La ce vor fi folosite fondurile strânse?

• Vizite de socializare și sprijin practic la domiciliul vârstnicilor izolați care își regăsesc bucuria unui nou prieten.

• Ajutor material pentru vârstnicii săraci. Donațiile și sponsorizările primite sunt atent distribuite de voluntari și apreciate de vârstnicii cu venituri scăzute.

• Excursii și ieșiri, o vacanță de câteva zile, aniversări și sărbători petrecute împreună.

• Activități socio-culturale diverse, de la evenimente sociale și culturale, șezători de tricotat sau șezători literare și întâlniri intergeneraționale.