Immunity Forte C200 Kids, 12 plicuri cu lichid oral, MBA Pharma

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

38,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Immunity Forte C200 Kids, 12 plicuri cu lichid oral, MBA Pharma

17536688

Immunity Forte C200 KIDS contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice si dupa acestea. De asemenea, contribuie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; reducerea oboselii si a extenuarii; metabolismul energetic normal. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 200mg, in plus fata de aportul zilnic recomandat de vitamina C. 

Ingrediente: Apa purificata, indulcitor: sorbitol (E420), acid L-ascorbic, agemt de umezire: glicerol (E422), conservant: sorbat de potasiu (E202), agent de ingrosare :guma xantan (E415), arome de mango si portocala.

Mod de administrare:

  • Pentru copii cu varsta peste 1 an: 1 plic cu lichid oral pe zi.
  • Pentru adulti: 1-3 plicuri cu lichid oral pe zi.

Precautii: A nu se utiliza in caz de sensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Cutie cu 12 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.01.2022