Ibusinus reaceala si gripa, 10 comprimate, Solacium

Medicamente fara reteta

8,79 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7524511

Ibusinus este indicat ca antiinflamator, analgezic, antipiretic si decongestionant pentru caile respiratorii superioare si sinusuri. Prin cele doua substante active – ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina, determina decongestionarea naso-sinusala si ameliorarea simptomatologiei din cadrul sinuzitelorsi afectiunilor respiratorii. Se recomanda in tratamentul sinuzitelor, rinosinuzitelor, afectiunilor respiratorii si in tratamentul simptomatic al gripei. Prin cele doua substante active – ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina, determina decongestionarea naso-sinusala si ameliorarea simptomatologiei din cadrul sinuzitelorsi afectiunilor respiratorii.

Compozitie: Fiecare comprimat filmat contine 200 mg ibuprofen, 30 mg clorhidrat de pseudoefedrina si excipienti: lactoza super tab spray-dried, amidon de porumb, stearat de magneziu, talc, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal anhidru, Opadry II Blue.

Mod de administrare:

Adulti, varstnici si copii in varsta de si peste 15 ani: Doza initiala recomandata este de 2 comprimate filmate. Daca este necesar, tratamentul se va continua cu 1 sau 2 comprimate filmate la 4 ore. Doza maxima recomandata este de 6 comprimate filmate in 24 de ore. Se recomanda ca durata tratamentului sa nu depaseasca 5 zile!

Copii cu varsta sub 15 ani: Nu trebuie administrat la copii cu varsta sub 15 ani.

Recomandari:

Ibusinus este indicat ca antiinflamator, analgezic, antipiretic si decongestionant pentru caile respiratorii superioare si sinusuri.

Se recomanda in tratamentul sinuzitelor, rinosinuzitelor, afectiunilor respiratorii si in tratamentul simptomatic al gripei.

Precautii:

A nu se utiliza de catre pacienti cu hipersensibilitate la substantele active (ibuprofen, pseudoefedrina) sau la oricare dintre excipienti, pacienti cu hipersensibilitate cunoscuta (rinita, crize de astm bronsic, urticarie, polipi nazali si edem angioneurotic) la acidul acetilsalicilic sau la alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) sau pacienti aflati in tratament cu un inhibitor de monoaminoxidaza (IMAO) sau timp de 14 zile dupa oprirea tratamentului cu IMAO.

Ibuprofenul nu trebuie administrat inainte sau dupa operatiile pe inima.

Ibusinus nu va fi administrat la femeile gravide si la cele care alapteaza.

Ibusinus nu trebuie administrat la copii cu varsta sub 15 ani, ia care sunt necesare alte forme farmaceutice cu concentratii mai mici.

Ibusinus poate precipita aparitia bronhospasmului la pacientii suferind de astm bronsic sau la cei cu antecedente de astrnbronsic sau afectiuni alergice.

Forma de prezentare: 10 comprimate

Data ultimei actualizari 08.04.2021