Tehnico-Medicale

Holter tensiune Nightview, 1 bucata, Omron

Brand: OMRON
In stoc
1.399,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Holter tensiune Nightview, 1 bucata, Omron

652364219

In mod normal, tensiunea arteriala este mai mica noaptea decat in timpul zilei. Cu toate acestea, la unele persoane, tensiunea arteriala creste noaptea. Un risc adesea nedetectat. Aceasta se numeste hipertensiune nocturna. Prin urmare, o masurare a tensiunii arteriale exclusiv in timpul zilei ar reprezenta doar jumatate din realitate. Pentru a obtine o imagine cuprinzatoare si completa a valorilor tensiunii arteriale, masuratorile pe timp de noapte sunt, prin urmare, de mare importanta.

Cu NightView, pentru prima data, masuratorile tensiunii arteriale de la incheietura mainii pot fi efectuate in mod convenabil de la domiciliu. 1 din 4 persoane a caror tensiune arteriala este sub control in timpul zilei sufera de asa-numita hipertensiune nocturna.

Proprietati:

- NightView este potrivit: pentru masurarea tensiunii arteriale in timpul zilei si pe timp de noapte, pentru a obtine o imagine completa a propriilor valori ale tensiunii arteriale; pentru a monitoriza valorile tensiunii arteriale in timp si pentru a transmite valorile medicului pentru a optimiza planul de tratament.

- Masurare extrem de precisa si automata: NightView se adapteaza la bioritm (diferite obiceiuri de viata si de somn). Aparatul masoara automat tensiunea arteriala la ora 2:00 a.m., 4:00 a.m. 2 si 4 ore dupa activarea modului de noapte. In plus, NightView este validat clinic pentru masuratori precise in diferite pozitii.

- Silentios si foarte confortabil: NightView este echipat cu o manseta de incheietura inovatoare, confortabila si usor de utilizat si cu butoane incastrate. In acest fel, acestea nu pot fi actionate accidental in timpul somnului. In plus, manseta se umfla complet fara zgomot, nici prea mult si nici prea mult timp, astfel incat se poate evita trezirea nedorita prin efectuarea masuratorilor pe timp de noapte.

- Stocarea si transferul de date cu aplicatia Omron connect: NightView masoara valorile tensiunii arteriale pentru urmarirea in timp si le transmite catre aplicatia Omron connect. Aplicatia este compatibila cu iOS 10 si versiunile ulterioare si cu Android OS 7 si versiunile ulterioare. Tabloul de bord intuitiv ofera o imagine de ansamblu rapida a valorilor tensiunii arteriale, care pot fi, de asemenea, transmise cu usurinta medicului.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.04.2022