Hirudoid crema, 40 g, Stada

Medicamente fara reteta

Brand: STADA

In stoc

12,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

1054751

 

Hirudoid crema este un produs indicat in caz de tromboflebita superficiala, hematoame, edeme, arsuri, stari inflamatorii ale varicelor etc.

Compozitie:
100 g crema contine: ester al acidului polisulfuric cu mucopolizaharide 300 mg, coresp. 25000 UI, determinate in functie de timpul partial de tromboplastina activat (APTT). Alti ingredienti: glycerol 85%, acid stearic (origine vegetala), potassium stearate, hidroxid de potasiu, crema emulsionata ca suport, cetil-stearil alcool, myristyl alcool, thymol, parabeni, alcool isopropilic, apa purificata..

Indicatii:
Tromboflebita superficiala, starile inflamatorii ale varicelor, dupa scleroterapia varicelor, hematoame, edeme, cicatrici cheloide reepitalizarea leziunilor, arsurilor si dupa operatii chirurgicale.

Contraindicatii:
In caz de hipersensibilitate la unul din igredienti.

Reactii adverse:
In cazuri izolate au aparut iritatii locale ale pielii si alergii.

Mod de administrare:
Hirudoid crema se aplica pe zona afectata, o data sau de doua ori pe zi un fragment de circa 3-5 cm lungime (daca este necesar chiar mai mult) si se maseaza usor pana cand crema intra in piele. In cazul unor inflamatii foarte dureroase si a unor tromboze, pe zona afectata si in jur se aplica un strat gros de Hirudoid crema si apoi se acopera cu un pansament. Pentru ca efectul sau sa creasca, Hirudoid crema se aplica sub catod.

Forma de prezentare: Tub 40g

Data ultimei actualizari 23.12.2020