Herpes

Herpactiv oral, 6 ml, Biessen Pharma

23,99 Lei

Pret / FL: 23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Herpactiv oral, 6 ml, Biessen Pharma

7506719

Herpactiv Oral este o solutie vascoasa hipertonica, osmotic activa. Atunci cand este aplicata pe leziunile deschise de herpes, Herpactiv Oral formeaza la nivelul leziunii un film care elimina lichidul din leziune. 

Herpactiv Oral este o solutie vascoasa hipertonica, osmotic activa. Atunci cand este aplicata pe leziunile deschise de herpes, Herpactiv Oral formeaza la nivelul leziunii un film care elimina lichidul din leziune. Eliminarea lichidului catre exterior ajuta la curatarea leziunii de impuritatile prezente in interior (celule moarte, resturi celulare, particule bacteriene si virale, praf etc.) si creeaza un mediu favorabil cicatrizarii. 

De asemenea, filmul protejeaza leziunea impotriva deshidratarii, iritatiilor si agresiunilor externe. Scaderea contaminarii microbiene, curatarea leziunii si hidratarea suprafetei lezate reduc durerea, iritatia si accelereaza cicatrizarea.

 Herpactiv Oral actioneaza fara a avea vreo interactiune farmacologica, biologica, metabolica sau imunologica cu structura celulelor. 

Impiedica propagarea infectiei virale cu 38% in primele 2 ore de la aplicare. 

Reduce rapid durerea, inflamatia, iritatia si mancarimea locala. 

Compozitie:   Glicerol, miere, apa, extracte uscate: samburi de struguri, ceai verde, soc, guma xantan.    

Indicatii:   Destinat numai utilizarii locale.   

Mod de utilizare:  Aplicati cateva picaturi direct pe leziune, de 3-4 ori pe zi.    Prezentare:  6 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.09.2021

Categorii de produse