Suplimente alimentare

Happy Vibe, 60 capsule, Herbagetica

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

23,99 Lei

Pret / BUC: 23,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Happy Vibe, 60 capsule, Herbagetica

652355282

Happy Vibe contribuie la imbunatatirea capacitatii de concentrare si a atentiei, reducerea dependentei de alcool si nicotina, cresterea rezistentei la stres, reglarea tulburarilor de somn pe fond anxios.

Proprietati:

- Extractul de sunatoare reprezinta si in prezent cel mai bun antidepresiv natural, passiflora este o planta ce lupta cu succes impotriva anxietatii, atacurilor de panica, insomniei si a tulburarilor conexe.

- Busuiocul contribuie la imbunatatirea atentiei, reglarea tonusului psihic si mental. Totodata, ajuta la combaterea stresului si la imbunatatirea capacitatii de concentrare.

- Isopul reduce starea de tensiune, depresia, anxietatea si imbunatateste capacitatea de concentrare si atentie. Angelica contribuie la reglarea sistemului neuro-vegetativ avand in acelasi timp proprietati stimulente nervoase, dar si proprietati calmante.

- Pelinita combate astenia, fiind un tonic nervos si vigilizant, iar odoleanul are un puternic efect anxiolitic, imbunatatind calitatea somnului.

Compozitie: Sunatoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericina - 75mg, Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1 - 37,50mg, Isop (Hyssopus officinalis) pulbere din parti aeriene - 37,50mg, Busuioc (Ocymum basilicum L) pulbere din parti aeriene - 37,50mg, Angelica (Angelica archangelica) pulbere din radacini - 37,50mg, Pelinita (Artemisia vulgaris L pulbere din parti aeriene - 37,50mg, Odolean (Valeriana officinalis) pulbere din radacini - 37,50mg. 

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Avertizari: In cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei si al pielii. Nu se recomanda expunerea de durata la soare, pe timpul curei. Contraindicat in alaptare si sarcina.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.07.2021