Gynie L Plus, 7 capsule, Hyllan

Suplimente alimentare

Stoc epuizat

27.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

GynieL face parte din categoria probioticelor si contine tulpina de Lactobacili Rhamnosus, aflata in mod normal intr-un mediu vaginal sanatos. Administrarea capsulelor intravaginale de GynieL reface echilibrul florei vaginale, in situatiile cand este afectata de diversi factori externi sau interni.

GynieL creste eficienta tratamentelor pentru afectiuni vulvovaginale specifice (vaginoza, vulvovaginite, candidoze, infectii urinare). Totodata sunt reduse episoadele de recurenta a candidozelor sau a infectiilor urinare. Microorganismele regasite in mediul vaginal contribuie activ la starea generala de bine.

In situatiile de dezechilibru, flora vaginala benefica este redusa sau chiar complet distrusa, astfel incat efectul acesteia de protectie impotriva infectiilor locale prin reducerea pH-ului este pierdut. In aceste situatii se dezvolta in vagin diverse microorganisme nedorite (bacterii sau ciuperci, ex: candida albicans, trichomonas). Chiar si in cazurile in care cauza nu se cunoaste cu exactitate, echilibrul vaginal trebuie restaurat si pastrat pentru ca este un factor foarte important pentru limitarea aparitiei si dezvoltarii infectiilor vaginale.

Adjuvant in tratamentul:

• vaginozei bacteriene/ vulvovaginitelor/ infectiilor vaginale.
• trateaza rapid si eficient ciuperca Candida Albicans/ ciuperca responsabila de foarte multe boli ale aparatului genital.
• reface si echilibreaza flora vaginala in situatii ca: antibioterapie/ variatii hormonale/ anticonceptionale/ boli cu transmitere sexuala/ medicatie imunosupresoare/ igiena intima excesiva/ modificari ale functiei imune.
• elimina simptomatologia specifica: prurit vulvovaginal/ secretii vaginale patologice/ inflamatie locala/ arsuri si iritatii vulvovaginale/ miros vaginal neplacut/ disconfort local.

Mod de administrare:

• 1 capsula pe zi / intravaginal pentru refacerea si mentinerea mediului vaginal normal, dupa utilizarea de contraceptive, sarcina sau ciclu menstrual, timp de 7 zile;
• 1 capsula pe zi / intravaginal pentru refacerea si mentinerea mediului vaginal normal si combaterea uscaciunii vaginale la menopauza, timp de 14 zile;
• 2 capsule pe zi / intravaginal pentru refacerea florei vaginale in timpul / dupa administrarea de antibiotic, timp de 7 zile.

Recomandam repaus la orizontala 10 -15 minute dupa administrarea capsulei intravaginal.

Mod de pastrare :

• A se pastra la temperaturi sub 25 º C, in ambalajul original.
• A nu se lasa la indemana copiilor.
• A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Compozitie :

Acid lactic/ bacteriocine/ peroxid de hidrogen/ citokine si biosurfactanti . Numar de unitati formatoare de colonii (UFC) per capsula Lactobacillus rhamnosus 3/6 miliarde / Lactobacilus reuteri 0/3 miliarde

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: 7 capsule.

Data ultimei actualizari 09.01.2021